SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Marturii botez albastre 2020

IMG-BLOG

A venit momentul sa pregatesti botezul baietelului tau si iti este greu sa alegi cadourile pentru invitati din sutele de marturii botez 2020? Daca ai ales ca albastrul sa fie culoarea de baza din sala de petrecere, dar si de la biserica, atunci cauta marturii botez albastre care completeaza decorul de poveste pentru care ai optat.

Cele mai frumoase marturii albastre baieti pe care ti se recomandam sunt lucrate handmade pentru ca nimic nu este mai frumos decat marturiile borcanele miere si lumanari botez decorate cu mare grija pentru detalii. Ca si alternativa la aceste marturii cu decor manual sunt marturiile semne de carte.

Albastrul clasic este culoarea anului 2020 ce se remarca prin simplitate, este fara varsta si incurajeaza optimismul, conform specialistilor de la Institutul Pantone.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Daca stii ca invitatii care participa la botezul baietelului vostru sunt mari amatori de lectura, ofera-le in dar semne de carte carucior in cutiute albastre si cu ciucuras albastru inchis in varf. Cu siguranta vei reusi sa ii surprinzi in mod placut cu aceste cadouri simpatice si practice.

Comanda marturii botez albastre 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-botez-semne-carte/Marturii-botez-semn-de-carte-carucior-albastru-641.html

IMG-BLOG

Alege marturii botez lumanari cu banda satinata si fundita albastra pentru a-ti impresiona invitatii veniti la restaurant sa serbeze crestinarea baietelului vostru. Lumanarile se personalizeaza gratuit cu eticheta.

Comanda marturii botez albastre 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-lumanari/Marturii-lumanari-botez-banda-albastra-si-fundita-asortata-648.html

IMG-BLOG

Marturiile borcanele miere cu note muzicale pe portativ, chitara si fundita albastra sunt perfecte pentru petrecerea de botez a unui baietel. Surprinde-ti invitatii cu cadouri decorate manual si umplute cu miere naturala poliflora, cum sunt aceste mici borcanele de 40 ml. Eticheta se ofera gratuit.

Comanda marturii botez albastre 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-botez-borcanele-miere/Marturii-botez-borcanele-miere-cu-chitara-bleu-1015.html

IMG-BLOG

Marturiile borcanele miere cu motive traditionale si fundita albastra sunt perfecte pentru petrecerea de botez a unui baietel. Surprinde-ti invitatii cu cadouri decorate manual si umplute cu miere naturala poliflora, cum sunt aceste mici borcanele de 40 ml.

Comanda marturii botez albastre 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-botez-borcanele-miere/Marturii-borcanele-miere-botez-motive-traditionale-albastru-699.html

IMG-BLOG

Marturiile borcanele miere cu dantela alba, fundita albastra si fluturas albastru sunt perfecte pentru petrecerea de botez a unui baietel. Surprinde-ti invitatii cu cadouri decorate manual si umplute cu miere naturala poliflora, cum sunt aceste mici borcanele de 40 ml.

Comanda marturii botez albastre 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-botez-borcanele-miere/Marturii-borcanele-miere-botez-fluture-albastru-686.html

IMG-BLOG

Marturiile botez cu decor traditional albastru sunt ideale pentru un botez de poveste organizat in cinstea unui mic crestin. Lumanarile au fundita asortata, iar eticheta cu datele de personalizare ale baietelului se realizeaza gratuit.

Comanda marturii botez albastre 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-lumanari/Marturii-botez-lumanari-decor-traditional-albastru-664.html

IMG-BLOG

Cu un decor incantator presarat cu floricele, aceste lumanari cu banda si fundita albastra ii va surprinde in mod placut pe cei prezenti la petrecerea de botez a baietelului vostru.

Comanda marturii botez albastre 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-lumanari/Marturii-lumanari-botez-banda-albastra-cu-floricele-si-fundita-alba-659.html

IMG-BLOG

Apropiate de culoarea albastra sunt si aceste marturii din sarma in forma de tortulet. Asortate cu fundita albastra si personalizate cu eticheta, marturiile tort sarma reprezinta un cadou sugestiv pentru invitatii prezenti la petrecerea de botez.

Comanda marturii botez albastre 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-sarmulita/Marturii-botez-tort-bleu-din-sarma-1743.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Marturii botez albastre 2020

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi

25%

Set pahare mov nasi

80.00 Lei 60.00 Lei
25%
25%