SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Idei marturii botez handmade

IMG-BLOG

Pentru ca de ceva ani sunt apreciate lucrurile facute manual, pentru primul eveniment important din viata unui bebelus, venim cu cateva idei marturii botez handmade, create din carton.

Este vorba despre cutiute pentru bomboane cu diferite decupaje si realizate in diferite culori, ca sa se incadreze perfect in tema botezului. La SelfEvents.ro personalizarea cutiutelor cu eticheta este GRATUITA.

Majoritatea parintilor prefera cutiute handmade albastre, bleu sau verzi pentru baieti si marturii cutiute roz, rosii sau mov pentru fetite. Nu trebuie evitate nici cutiutele in culori neutre, pentru ca acestea din urma sunt potrivite pentru ambele sexe.

In continuare, iata cateva modele de cutiute bomboane care sunt sugestive pentru un botez tematic. Cutiutele din carton sunt usor de asamblat si reprezinta un cadou potrivit pentru orice botez.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Alege marturii cutiute cu text in engleza (baby boy) si decupaj carucior, care pot fi daruite in orice sezon, indiferent de tema evenimentului.

Comanda marturii botez handmade aici: https://www.selfevents.ro/marturii-de-botez-cutiute/Marturii-botez-cutiute-Baby-Boy-1372.html.

IMG-BLOG

Rozul este frecvent intalnit la petrecerile organizate pentru fetite cu ocazia botezului, iar marturiile cutiute umplute cu tratatii dulci sunt si ele foarte populare. Aceste cutiute sunt ideale pentru un botez cu tema Fluture roz.

Comanda marturii botez handmade aici: https://www.selfevents.ro/marturii-de-botez-cutiute/Marturii-botez-cutiute-fluture-roz-493.html.

IMG-BLOG

Marturiile cutiute albe ingeras sunt reprezentative pentru botez. Fiind albe, cutiutele cu ingeras simbolizeaza inocenta si puritatea micutului botezat.

Comanda marturii botez handmade aici: https://www.selfevents.ro/marturii-de-botez-cutiute/Marturii-botez-cutiute-albe-ingeras-1400.html.

IMG-BLOG

Daca botezul baiatului tau are ca tema culoarea bleu sau Fluturele, atunci poti oferi in dar invitatilor marturii cutiute fluture bleu.

Comanda marturii botez handmade aici: https://www.selfevents.ro/marturii-de-botez-cutiute/Marturii-botez-cutiute-fluture-roz-493.html.

IMG-BLOG

Pentru ca botezul este prima petrecere importanta din viata fiicei sau fiului tau, alege pentru acest eveniment marturii cutiute intr-o culoare ce simbolizeaza iubirea filiala: rosu.

Comanda marturii botez handmade aici: https://www.selfevents.ro/marturii-de-botez-cutiute/Marturii-botez-cutiute-fluture-rosu-492.html.

IMG-BLOG

Marturiile botez cu model ursulet alb sunt sugestive pentru prima petrecere importanta din viata unui baietel sau a unei fetite.

Comanda marturii botez handmade aici: https://www.selfevents.ro/marturii-de-botez-cutiute/Marturii-botez-cutiute-ursulet-alb-1378.html.

IMG-BLOG

Marturiile botez cutiute Baby Girl din carton roz cu fundita din organza asortata sunt cadoul perfect pentru invitatii care participa la prima petrecere importanta din viata unei fetite.

Comanda marturii botez handmade aici: https://www.selfevents.ro/marturii-de-botez-cutiute/Marturii-botez-cutiute-Baby-Girl-1373.html.

IMG-BLOG

Cu un design atractiv, cutiutele cu baza patrata sunt suficient de incapatoare pentru a fi umplute cu bomboane colorate, mentosane, mici batoane de ciocolata sau arahide.

Comanda marturii botez handmade aici: https://www.selfevents.ro/marturii-de-botez-cutiute/Marturii-botez-cutiute-vrabii-si-inimi-ivory-1410.html.

IMG-BLOG

Marturiile cu model fluture sunt sugestive pentru orice eveniment important, fluturele fiind adesea o tema de nunta sau de botez. De regula, cutiutele mov se ofera in dar la botezul unei fetite.

Comanda marturii botez handmade aici: https://www.selfevents.ro/marturii-de-botez-cutiute/Marturii-botez-cutiute-laser-cut-cu-fluturas-mov-1376.html.

IMG-BLOG

Marturiile botez cutiute cu inimioare si mesajul Love simbolizeaza dragostea parintilor pentru copilul lor pe de-o parte, dar si grija pe care ingerul de botez o va purta micutului incepand cu ziua botezului.

Comanda marturii botez handmade aici: https://www.selfevents.ro/marturii-de-botez-cutiute/Marturii-botez-cutiute-inimioare-ivory-1398.html.

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Idei marturii botez handmade

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi