SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Marturii de botez rame foto vintage

IMG-BLOG

Se apropie primul eveniment important din viata bebelusului tau, iar cu ocazia botezului vrei sa le oferi invitatilor ca amintire marturii de botez rame foto vintage?

SelfEvents.ro iti ofera cateva modele dragalase in care poti inrama poza preferata a micului crestin. Ramele foto in stil vintage sunt realizate din plastic si au aspect de cupru.

Poti alege rame foto cu model floral, in forma de costumas sau de masina, rame foto ovale sau in stil victorian. Ramele foto sunt prevazute cu un piciorus de sustinere a fotografiilor, astfel incat pozele sa fie pastrate in biblioteca, pe birou sau pe noptiera, dupa preferinte. Designul lor ieftin si pretul atractiv le recomanda pentru orice eveniment de mica sau de mare amploare.

Aceste cadouri sugestive vor rezista in timp, iar cei care primesc marturii rame foto isi vor aminti cu drag de botezul ingerasului tau.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Fotografiile vintage sunt elegante, iar acestea merg insotite atat de fotografii color, cat si de poze alb-negru. Daca petrecerea este una intima, poti folosi micile rame foto ovale cu design floral si pe post de suport pentru numele invitatilor.

Comanda aici aceste rame foto: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-rame-foto/Marturii-botez-rame-foto-541.html

IMG-BLOG

Marturiile botez rame foto sunt un cadou excelent pentru invitati. Aceste cadouri clasice arata ca legaturile de familie sunt foarte importante. Astfel de cadouri botez vor fi pretuite de invitati mereu.

Comanda aici aceste rame foto: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-rame-foto/Marturii-botez-rame-foto-Classic-530.html

IMG-BLOG

Aceste rame foto in forma de costumas au un mic spatiu oval la mijloc in care poti insera fotografia bebelusului tau.

Comanda aici aceste rame foto: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-rame-foto/Marturii-botez-rame-foto-costumas-535.html

IMG-BLOG

Mici si dragalase, ramele foto cu floricele  reprezinta un cadou deosebit pentru invitatii de la botez. Cei care doresc pot personaliza ramele foto cu o fotografie a sarbatoritului.

Comanda aici aceste rame foto: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-rame-foto/Marturii-botez-rame-foto-floricele-539.html

IMG-BLOG

Ramele foto in stil victorian sunt ideale pentru botez, dar si pentru nunta. Datorita designului deosebit, poti folosi aceste rame foto atat la un eveniment clasic, cat si la unul in stil vintage.

Comanda aici aceste rame foto: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-rame-foto/Marturii-botez-rame-foto-in-stil-victorian-532.html

IMG-BLOG

Ramele foto in forma de masinute vintage vopsite in culoarea cuprului sunt o amintire placuta de la prima petrecere importanta din viata unui baietel.

Comanda aici aceste rame foto: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-rame-foto/Marturii-botez-rame-foto-masina-536.html

IMG-BLOG

Rame foto pentru botez, cu model inspirat din natura, de mici dimensiuni. Acestea au un design atractiv si un pret avantajos, astfel incat parintii bebelusului sa isi permita achizitionarea de mici atentii la petrecerea de botez, indiferent de numarul invitatilor.

Comanda aici aceste rame foto: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-rame-foto/Marturii-botez-rame-foto-model-floral-537.html

IMG-BLOG

Ramele foto ovale sunt niste marturii de botez perfecte pentru un eveniment in stil vintage. Cu ocazia botezului, daruieste celor dragi o rama foto ovala de mici dimensiuni, in semn de multumire pentru prezenta lor la eveniment.

Comanda aici aceste rame foto: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-rame-foto/Marturii-botez-rame-foto-ovale-531.html

IMG-BLOG

A venit momentul sa iti surprinzi invitatii cu un cadou deosebit, cum ar fi o marturie rama foto vintage? Alege pentru botezul fiului sau fiicei tale rame foto cu model umbrela. Pentru ca sunt un pic mai mari, le poti folosi si ca numere de masa, nu doar ca marturii.

Comanda aici aceste rame foto: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-rame-foto/Marturii-botez-rame-foto-umbrela-534.html

IMG-BLOG

Ramele foto sunt o amintire placuta de la botezul unui copilas. Marturiile de botez rame foto vintage se ofera invitatilor personalizate cu poza bebelusului sau cu un mesaj scris.

Comanda aici aceste rame foto: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-rame-foto/Marturii-botez-rame-foto-vintage-538.html

IMG-BLOG

Daca vrei sa renunti la clasicele cadouri de botez roz sau bleu, alege marturii amintire, care vor fi pastrate cu drag in casele invitatilor o data ce petrecerea a luat sfarsit.

Marturiile botez rame foto vintage sunt acele mici atentii care ii vor face pe invitati sa se simta cu adevarat speciali.

Comanda aici aceste rame foto: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-rame-foto/Marturii-botez-rame-foto-vintage-540.html

IMG-BLOG

Mici, dar dragalase, marturiile ramele foto cu aspect vintage reprezinta un cadou util, de care se va bucura orice invitat prezent la botez.

Comanda aici aceste rame foto: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-rame-foto/Marturii-botez-rame-foto-533.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Marturii de botez rame foto vintage

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi