SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Marturii crestine

IMG-BLOG

Se apropie sarbatorile de iarna si, o data cu acestea, multi parinti programeaza botezul copilului lor. Deoarece calendarul este presarat iarna cu momente importante, cum ar fi sarbatoarea Sf. Andrei - ocrotitorul Romaniei, nasterea Domnului - Craciunul, Sf. Stefan - primul martir al Bisericii Crestine, respectiv Anul Nou, care corespunde cu sarbatoarea Sf. Vasile, se cauta in perioada urmatoare marturii crestine pentru botez.

Marturiile religioase pot fi sub forma de iconite, cutiute sau semne de carte. Noi va punem la dispozitie cinci marturii de top, care pot fi folosite si la nunta, atunci cand este liber la nunti, incepand cu anul 2019.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Semnele de carte ingeras sunt cadouri pline de semnificatie pentru botez, avand in vedere ca fiecare copil primeste de la nastere un inger pazitor.

Comanda marturii crestine aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-botez-semne-carte/Marturii-de-botez-semn-de-carte-ingeras-557.html.

IMG-BLOG

Pentru ca orice crestin ar trebui sa aiba in locuinta cel putin o iconita, parintii unui bebelus ce urmeaza sa primeasca taina botezului pot oferi invitatilor prezenti la eveniment marturii iconite cu chipul lui Iisus Hristos

Comanda marturii crestine aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-utile/Marturii-iconita-botez-Iisus-Hristos-572.html.

IMG-BLOG

Pentru ca botezul este un eveniment crestin prin intermediul caruia copilul primeste un inger ce il va proteja intreaga viata, parintii bebelusului pot miza pe marturii religioase, cum sunt semnele de carte cruce.

Comanda marturii crestine aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-botez-semne-carte/Marturii-botez-semne-de-carte-cruce-1471.html.

IMG-BLOG

Iconitele din sticla sunt o marturie potrivita pentru orice botez, de fetita sau de baiat. Acest cadou religios simbolizeaza legatura pruncului cu Divinitatea, dar si relatia om-Dumnezeu in general.

Comanda marturii crestine aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-utile/Marturii-iconita-botez-Maica-Domnului-561.html.

IMG-BLOG

Fiind albe, cutiutele cu ingeras simbolizeaza inocenta si puritatea micutului botezat, iar ingerasul este protectorul pe care il va primi copilul la botez.

Comanda marturii crestine aici: https://www.selfevents.ro/marturii-de-botez-cutiute/Marturii-botez-cutiute-albe-ingeras-1400.html.

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Marturii crestine

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi