SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Marturii de botez roz

IMG-BLOG

Pentru ca cei mai multi parinti de fetite aleg pentru invitatii prezenti la prima petrecere importanta din viata micutei lor accesorii in culoarea optimismului, am selectat cele mai populare marturii de botez roz de la SelfEvents.ro.

Ca si preferinte, marturiile utile sunt cele mai apreciate, iar in continuare putem spune ca marturiile sarmulita atrag in mod deosebit prin design. Dupa aceste mici cadouri care pot fi pastrate ca amintire, urmeaza marturiile dulci si anume cutiutele cu bomboane si borcanelele cu miere.

In continuare, marturiile semne de carte si saculetii din organza sunt o alternativa la cutiutele cu bomboane si la marturiile sarmulita.

Atentie: Cu exceptia borcanelelor de miere, toate marturiile se livreaza goale, fara bomboane sau alte produse alimentare in interior.

Mai jos, iata marturiile best seller de pe site-ul nostru pentru fetite.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Micile biciclete cu trei roti sunt realizate din sarmulita impletita si vopsita in roz. Acestea au la spate un cosulet in care se pun bomboane

Comanda aceste marturii botez roz de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-sarmulita/Marturii-botez-fetite-biciclete-sarma-roz-1467.html.

IMG-BLOG

Intampina asa cum se cuvine nasterea unei fetite, dar mai ales prima petrecere importanta din viata micutei tale si ofera-le invitatilor prezenti la botez niste cosulete simpatice cu ursuleti roz, pe care este inscriptionat mesajul: Hello girl.

Comanda aceste marturii botez roz de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-utile/Marturii-botez-Hello-girl-576.html.

IMG-BLOG

Alege marturii din carton cu model sugestiv, cum sunt marturiile cutiute carucior roz daca vrei sa le oferi oaspetilor bomboane ambalate festiv in cutiute speciale.

Comanda aceste marturii botez roz de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/marturii-de-botez-cutiute/Marturii-botez-cutiute-carucior-roz-514.html.

IMG-BLOG

Invitatii prezenti la acest eveniment important din viata fetitei proaspat crestinate pot gusta din miere chiar si la restaurant, daca marturiile sunt asezate pe mese in dreptul invitatilor.

Comanda aceste marturii botez roz de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-botez-borcanele-miere/Marturii-borcanele-miere-botez-dantela-roz-690.html.

IMG-BLOG

Marturiile carucioare sarma roz se ofera cu bomboane sau alte obiecte simpatice, cum ar fi botosei ceramica roz, suzeta din sticla sau chiar un biberon in miniatura.

Comanda aceste marturii botez roz de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-sarmulita/Marturii-botez-carucior-sarmulita-roz-516.html.

IMG-BLOG

Simpaticii ursuleti sunt realizati din sticla transparenta, au papion de culoare roz si tin in mana o pancarta in forma de inima pe care scrie “It s a girl" (Este fata).

Comanda aceste marturii botez roz de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-utile/Marturii-botez-ursuleti-din-sticla-roz-566.html.

IMG-BLOG

Rozul este frecvent intalnit la petrecerile organizate pentru fetite cu ocazia botezului, iar marturiile cutiute umplute cu tratatii dulci sunt si ele foarte populare.

Comanda aceste marturii botez roz de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/marturii-de-botez-cutiute/Marturii-botez-cutiute-fluture-roz-493.html.

IMG-BLOG

Marturiile de botez biberon roz din plastic sunt perfecte pentru botezul fetitei tale. Acestea se ofera simple sau umplute cu bombonele colorate.

Comanda aceste marturii botez roz de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-utile/Marturii-botez-biberon-roz-562.html.

IMG-BLOG

Avand un design atractiv si sugestiv pentru un bebelus, semnele de carte carucior sunt adesea daruite la petrecerea de botez a unui copilas.

Comanda aceste marturii botez roz de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-botez-semne-carte/Marturii-botez-semn-de-carte-carucior-roz-640.html.

IMG-BLOG

Saculetii din organza roz se ofera de regula la botezul unei fetite. Acestia se leaga la capat cu un snur asortat dupa ce sunt umpluti cu bomboane.

Comanda aceste marturii botez roz de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-saculeti/Marturii-botez-saculeti-roz-1030.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Marturii de botez roz

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi