SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Cadouri pentru invitati sub forma de marturii botez

IMG-BLOG

Daca te pregatesti pentru cel mai important eveniment din viata copilasului tau si vrei sa oferi celor dragi mici atentii in semn de multumire, se cuvine sa cumperi cadouri pentru invitati sub forma de marturii botez prin care poti sa le atragi acestora atentia.

Poti sa alegi cadouri pentru invitati dintr-o gama variata de marturii botez, realizate din metal, carton, sticla sau alt material. In caz ca ti-am trezit curiozitatea si vrei sa stii ce tip de marturii botez sa alegi astfel incat micile atentii sa fie o surpriza placuta pentru invitati, iti oferim cateva sugestii.

Mai intai, gandeste-te ce cadouri ti-ar placea sa primesti, imaginandu-ti ca tu vei fi oaspete. Apoi, ia in considerare bugetul alocat cadourilor pentru invitati sub forma de marturii, cat si tema petrecerii.

Indiferent ce tip cadouri pentru invitati alegi, nu uita ca poti personaliza marturiile de botez cu numele copilasului si data botezului gratuit. Pentru pret, informatii despre marturii botez si comenzi, contacteaza magazinul online SelfEvents.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Aceste cutiute sunt printre cele mai vechi cadouri oferite la o petrecere de botez sau nunta. Cutiutele vin in diferite forme, marimi si culori si se ofera invitatilor umplute cu diverse tratatii (bomboane, boabe de cafea, arahide glazurate, sare de mare).

Aceste marturii sunt printre cele mai ieftine modele, iar daca vrei sa economisesti bani, poti comanda cutiutele neasamblate, urmand sa le modelezi tu impreuna cu nasa sau cu tatal copilului.

Poti selecta modelul preferat aici: https://www.selfevents.ro/marturii-botez/marturii-de-botez-cutiute/

IMG-BLOG

In aceasta categorie vei gasi printre cele mai practice si inedite cadouri botez pentru invitati.  Orice invitat isi doreste sa pastreze ca amintire niste semne de carte in forma de stea, fluture sau ingeras, iar in timp ce le foloseste sa isi aminteasca de botezul la care le-a primit. Prin urmare, fa un gest frumos si ofera celor dragi marturii utile cu design atractiv.

Poti selecta modelul preferat aici: https://www.selfevents.ro/marturii-botez/Marturii-botez-semne-carte/

 

IMG-BLOG

Marturiile de botez rame foto vintage sunt un cadou amintire in care invitatii pot pastra fotografia bebelusului sau imaginea cuiva drag.

Poti selecta modelul preferat aici: https://www.selfevents.ro/marturii-botez/Marturii-de-botez-rame-foto/


IMG-BLOG

Cele mai frumoase amintiri sunt obiectele primite de invitati la evenimente speciale, de tipul nuntilor sau botezurilor. Fie ca alegi o marturie bijuterie sau ceva dulce, este frumos sa il oferi ambalat intr-un saculet din organza.

Poti selecta modelul preferat aici: https://www.selfevents.ro/marturii-botez/Marturii-de-botez-saculeti/

IMG-BLOG

Daca organizezi un botez intim, noi iti mai recomandam marturii sarmulita, in care poti include bomboane.

Poti selecta modelul preferat aici: https://www.selfevents.ro/marturii-botez/Marturii-de-botez-sarmulita/

 

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Cadouri pentru invitati sub forma de marturii botez

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi