SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Marturii sarmulita botez 2020

IMG-BLOG

Daca ai programat botezul bebelusului tau si nu stii cum sa iti impresionezi invitatii la restaurant, alege sa le oferi marturii sarmulita botez 2020. Aceste cadouri invitati sunt rezistente, se ofera cu ceva dulce in interior si se pot pastra ca amintire timp indelungat. In plus, la SelfEvents.ro personalizarea cu fundita in culoarea dorita si eticheta este gratuita.

Marturiile din sarmulita pot fi in culori neutre (alb), roz pentru fetite si bleu pentru baieti. Aceste marturii sunt disponibile in zeci de modele si pot fi alese dupa tematica evenimentului sau dupa designul placut.

Pentru ca invitatii sa fie incantati de cadoul primit, gandeste-te cu ce model de marturii sarmulita i-ai putea surprinde. Alege marturiile perfecte si comanda-le numai dupa ce stii ca te poti baza pe un numar fix de invitati, iar bugetul iti permite sa oferi aceste cadouri simpatice la petrecerea de botez.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Marturii sarmulita botez 2020

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi