SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Modele cutiute mot metalice

IMG-BLOG

Daca te pregatesti de petrecerea de mot a unui baiat sau a unei fetite si vrei sa pastrezi suvita de par taiata de catre nasa intr-un loc sigur, atunci alege cutiute mot metalice pentru ca sunt rezistente, practice si elegante. Modelele pe care le poti alege de la SelfEvents.ro sunt fabricate dintr-un metal numit antimoniu si au catifea in interior.

Aceste cutiute sunt potrivite si pentru suvita taiata in forma de cruce, la biserica, in timpul botezului, dar si pentru dintisorii de lapte ai bebelusului.

Indiferent de intrebuintare, in continuare iti prezenta, cateva modele cutiute mot metalice din care poti alege cu incredere. Cutiutele au design atractiv. Acestea pot fi un dar din partea nasilor pentru finul sau fina lor.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Aceasta cutiuta eleganta, cu trandafiri in relief se remarca printr-un design clasic si este folosita pentru a pastra prima suvita a bebelusului, taiata la botez de catre preot. In cutiuta se poate pastra chiar si motul bebelusului de la aniversarea de un an.

Comanda cutiute mot metalice de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Cutii-mot-botez/Cutiuta-mot-botez-trandafiri-1770.html.

 

IMG-BLOG

Cutiuta pentru mot este un dar simbolic din partea nasilor pentru finul sau finuta lor. Aceasta cutiuta din antimoniu are interior de catifea.

Comanda cutiute mot metalice de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Cutii-mot-botez/Cutiuta-mot-botez-hexagon-1771.html.

 

IMG-BLOG

Aceasta cutiuta eleganta, de forma unei inimi este folosita pentru a pastra motul de la botez a bebelusului. In cutiuta se poate pastra chiar si motul copilului de la aniversarea de un an.

Comanda cutiute mot metalice de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Cutii-mot-botez/Cutiuta-mot-botez-inima-1772.html

 

IMG-BLOG

Set cutiute din antimoniu in forma de carte ”prima suvita si primul meu dinte”, ambalate intr-o cutiuta de carton gri, cu interior de satin alb. Cutiutele in forma de carte au un desen inspirat din "Arca lui Noe". Aceste cutiute pentru primul dinte, respectiv prima suvita au catifea neagra in interior.

Comanda cutiute mot metalice de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Cutii-mot-botez/Set-primul-dinte-si-mot-botez-581.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Modele cutiute mot metalice

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi