SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

SelfEvents lanseaza o noua colectie de produse: marturii de botez lumanari

IMG-BLOG

SelfEvents lanseaza o noua colectie de produse pentru unul din cele mai importante evenimente din viata unor parinti de bebelusi si anume marturii de botez lumanari.

Lumanarile decorate manual in tonuri calde si reci sunt acele cadouri utile si elegante pe care orice invitat le va pastra ca amintire o data ce evenimentul a luat sfarsit. Da o nota festiva petrecerii de la restaurant si ofera-le invitatilor in semn de recunostinta marturii amintire in culorile evenimentului vostru.

Lumanarile sunt lucrate atent cu satin, organza sau dantela in diferite culori si modele, dar si cu jumatati de perla. Acestea au fundita asortata si se personalizeaza gratuit cu o eticheta pe care se scrie numele bebelusului si data botezului.

Daca in timpul petrecerii lumanarile sunt asezate pe mesele invitatilor pentru a da o nota eleganta evenimentului, o data ce botezul a luat sfarsit, aceste mici obiecte decorative vor fi folosite ca decor la masa de Craciun, la zile de nastere si la alte aniversari speciale.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Pentru un botez elegant la care participa doar familia si cativa prieteni apropiati, poti alege cadouri deosebite pentru musafirii tai, cum sunt marturii lumanari decorate festiv cu banda din satin roz, dantela alba si fundita somon. Acestea se ofera personalizate gratuit cu numele bebelusului si data evenimentului.

Comanda aceste marturii botez lumanari aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-lumanari/Marturii-botez-lumanari-satin-roz-dantela-alba-si-fundita-somon-674.html

IMG-BLOG

Pentru prima petrecere importanta din viata fetitei tale, alege marturii de botez sugestive, cum sunt lumanarile decorate festiv cu banda roz. Acestea au pe mijloc model cu ursuleti, carucior, ursuleti si biberon si sunt finisate cu fundita alba si margelute sub forma de perle.

Comanda aceste marturii botez lumanari aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-lumanari/Marturii-lumanari-botez-banda-roz-si-fundita-alba-660.html

IMG-BLOG

Pentru un botez in contrast bleumarin-alb, poti alege marturii lumanari decorate cu satin, dantela, fundita si perlute in culorile mentionate. Aceste mici atentii sunt ideale pentru evenimentele cu tema marina.

Comanda aceste marturii botez lumanari aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-lumanari/Marturii-botez-lumanari-satin-ivory-dantela-bleumarin-fundita-alba-675.html

IMG-BLOG

Pentru un botez de baietel, o alegere ideala sunt lumanarile decorate festiv in nuante de bleu si alb. Prin urmare, alege marturii decorate manual cu satin bleu, dantela si fundita alba, cu model sugestiv pentru prima petrecere importanta din viata bebelusului tau.

Comanda aceste marturii botez lumanari aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-lumanari/Marturii-lumanari-botez-satin-bleu-dantela-si-fundita-alba-647.html

IMG-BLOG

Daca vrei sa oferi cadouri utile invitatilor tai, alege marturii lumanari care pot fi folosite ulterior pentru decorul mesei la diferite ocazii speciale.

Lumanarile au o banda de satin grena, o banda cu model traditional in nuante de rosu si negru pe fond alb, dar si o fundita alba, cu jumatate de perla in centru.

Comanda aceste marturii botez lumanari aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-lumanari/Marturii-botez-lumanari-decor-traditional-grena-667.html

IMG-BLOG

Asaza pe mese, in dreptul fiecarui invitat marturii lumanari decorate manual in stil traditional cu o banda din satin verde, o banda cu decor in verde si rosu pe fond alb, o fundita satinata si sase margelute albe.

Comanda aceste marturii botez lumanari aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-lumanari/Marturii-botez-lumanari-decor-traditional-verde-666.html

IMG-BLOG

Impresioneaza-ti in mod placut invitatii la prima petrecere importanta din viata baietelului tau si ofera-marturii amintire, o poti face alegand marturii botez lumanari decorate festiv cu o banda albastra din satin, o banda alba cu floricele in nuante de albastru si bleu si o fundita alba din satin cu perluta in mijloc.

Comanda aceste marturii botez lumanari aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-lumanari/Marturii-lumanari-botez-banda-albastra-cu-floricele-si-fundita-alba-659.html

IMG-BLOG

Daca ai stabilit impreuna cu nasa ca fetita ce urmeaza sa fie crestinata va fi imbracata dupa botez in culori pastel, nu ezita sa le oferi invitatilor marturii lumanari decorate manual cu banda satinata lila, dantela alba si snur satinat in tonuri de lila mai inchis cu margeluta alba.

Comanda aceste marturii botez lumanari aici.

IMG-BLOG

Deoarece prima petrecere din viata unui copil este un prilej de bucurie pentru parintii sai, alege marturii botez cu model vesel, inspiritat din natura, cum sunt floricelele in trei culori.

Comanda aceste marturii botez lumanari aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-lumanari/Marturii-lumanari-botez-banda-galbena-cu-floricele-si-fundita-alba-657.html

IMG-BLOG

Marturiile de nunta lumanare decorate manual cu banda turcoaz, dantela alba si fundita in acelasi ton alb sunt o alegere inspirata pentru botezul unui baiat. Aceste cadouri utile sunt ideale pentru petrecerile din sezonul cald.

Comanda aceste marturii botez lumanari aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-lumanari/Marturii-lumanari-botez-turcoaz-dantela-alba-si-fundita-663.html

 

IMG-BLOG

Aceste marturii botez sunt ideale pentru prima petrecere importanta din viata unui baiat. Lumanarile sunt decorate in contrast alb-indigo.

Comanda aceste marturii botez lumanari aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-lumanari/Marturii-botez-lumanari-indigo-cu-dantela-si-fundita-alba-669.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL SelfEvents lanseaza o noua colectie de produse: marturii de botez lumanari

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi