SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Set accesorii botez 2020 pentru sedinta foto

IMG-BLOG

Articolele de recuzita fotografii botez sunt acele accesorii funny care nu ar trebui sa lipseasca din peisajul unui eveniment deosebit cum este petrecerea de botez a unui bebelus.

Parintii micutului/micutei care folosesc la sedinta foto accesorii botez 2020 vor aduce zambete sincere pe chipurile invitatilor care vor sa aiba ca amintire de la restaurant fotografii cu cartonase cu imagini si mesaje amuzante daca folosesc set accesorii propsuri pentru sedinta foto.

Un set accesorii botez cu propsuri este format din 18 betisoare de bambus cu tot atatea cartonase simpatice in nuante de roz sau de bleu. Fie ca le folosesti pe ringul de dans sau la servirea tortului, articolele funny pentru sedinta foto ofera amintiri de neuitat tuturor celor prezenti.

Seturile de accesorii botez pentru sedinta foto contin imagini cu ursulet, ochelari, talpite, suzeta, bomboana, bavetica, biberon etc, precum si mesajul It s a boy/girl.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Propsurile in nuante de bleu din acest set recuzita sunt ideale atat pentru petrecerea de botez, cat si pentru aniversarea primului an de viata, respectiv pentru taierea motului. Setul foto este format din 18 cartonase petrecere lipite pe bete de bambus. Imaginile amuzante si mesajul It s a boy sunt sugestive pentru reusita petrecerii.

Comanda setul accesorii botez 2020 pentru sedinta foto aici: https://www.selfevents.ro/Accesorii-petrecere-botez/Set-recuzita-fotografii-petrecere-baieti-1319.html

IMG-BLOG

Propsurile in nuante de roz din acest set recuzita sunt ideale atat pentru petrecerea de botez a unei fetite, cat si pentru aniversarea primului an de viata, respectiv pentru taierea turtei. Setul foto este format din 18 cartonase petrecere lipite pe bete de bambus. Imaginile amuzante si mesajul It s a girl sunt sugestive pentru reusita petrecerii.

Comanda setul accesorii botez 2020 pentru sedinta foto aici: https://www.selfevents.ro/Accesorii-petrecere-botez/Set-recuzita-fotografii-petrecere-fete-1448.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Set accesorii botez 2020 pentru sedinta foto

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi