SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Seturi pentru mot baieti

IMG-BLOG

Daca mai este putin pana cel mic va implini un an si nasa ii va lua motul, iti sugeram sa alegi pentru aceasta petrecere speciala accesorii decorate manual din multitudinea de seturi pentru mot baieti de la SelfEvents.ro. Fiecare set contine o tavita, o perie pentru par, o mica oglinda si o cutie pentru mot. Pe tava se pot aseza diverse obiecte din care va alege copilul, cum ar fi o forfecuta, o cutie de creioane colorate sau un carnet de notite, cum sunt produsele din setul de accesorii mot baieti.

Cele patru articole pentru mot sunt fabricate din lemn si decorate manual cu materiale non-toxice, rezistente si de calitate. Seturile destinate baietilor vin in culori specifice si anume: albastru, bleu, verde, bleumarin sau turcoaz.

O data ce petrecerea ia sfarsit, parinti micutului pot pastra accesoriile de mot ca amintire sau le pot folosi in continuare, cu exceptia cutiutei de mot in care se va pastra suvita taiata de nasa.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Setul tavita mot/turta cu banda It s a boy si figurina baietel (Boy) este ideal pentru petrecerea de la un an de taierea motului. Conform traditiei, la petrecerea de mot, nasa este cea care va taia motul finutului. Piesele din set au decor albastru, banda It s a boy, perlute si figurina cu imaginea unui baietel, incadrat intre litere.

Comanda seturi pentru mot baieti by SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Set-tavita-mot-turta/Set-tavita-mot-turta-BOY-bleu-1957.html

IMG-BLOG

Pentru ca albastrul este culoarea anului 2020, parintii sau nasii unui baietel care organizeaza petrecerea de mot, pot alege un set tavita mot/turta decor albastru cu buline albe. Articolele din set sunt realizate din lemn, vopsite in alb cu grund non-toxic si decorate manual cu banda albastra cu buline albe.

Comanda seturi pentru mot baieti by SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Set-tavita-mot-turta/Set-tavita-mot-turta-decor-albastru-cu-buline-albe-1890.html

 

IMG-BLOG

Setul tavita mot/turta cu decor ursulet, biberon, carucior bleu este perfect pentru petrecerea de un an a unui baietel, la care nasii ii vor lua motul. Daca in cutiuta se va pastra suvita copilului, celelalte articole din set (perie de par, oglinda, tavita), pot fi folosite ulterior sau pastrate ca amintire din ziua petrecerii.

Comanda seturi pentru mot baieti by SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Set-tavita-mot-turta/Set-tavita-mot-turta-cu-ursuleti-biberon-carucior-bleu-1908.html

IMG-BLOG

Acest set pentru mot cu banda bleumarin si ancora alba este compus din tavita, oglinda, perie de par si cutiuta in forma de cufar pentru prima suvita. Cele patru articole care alcatuiesc acest set sunt realizate din lemn, vopsite in alb si decorate manual cu banda bleumarin cu model ancora in atelierul SelfEvents.ro.

Comanda seturi pentru mot baieti by SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Set-tavita-mot-turta/Set-tavita-mot-baieti-decor-banda-bleumarin-cu-ancora-1904.html

IMG-BLOG

Pentru petrecerea de un an din viata unui baietel cu ochi verzi, nasii micutului pot achizitiona un set tavita mot verde cu perlute si dantela, mai ales daca aniversarea unui an de viata coincide cu petrecerea de taierea motului. Cele patru articole din set (tavita alba cu banda de dantela, cutiuta pentru motperie de par si oglinda) sunt vopsite in verde si decorate cu perlute.

Comanda seturi pentru mot baieti by SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Set-tavita-mot-turta/Set-tavita-mot-baieti-verde-cu-perlute-1902.html.

 

IMG-BLOG

La petrecerea de mot/turta se obisnuieste ca nasii sa aduca un set tavita mot cu cateva accesorii esentiale folosite la taierea motului, cum sunt: tavitacutiuta pentru motoglinda si perie de par. Un set tavita mot turcoaz decorat cu un sirag de perlute si dantela alba este ideal pentru acest eveniment.

Comanda seturi pentru mot baieti by SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Set-tavita-mot-turta/Set-tavita-mot-baieti-turcoaz-cu-perlute-1901.html

 

IMG-BLOG

Pentru petrecerea de mot de la un an, parintii unui baietel cu ochi albastri pot alege un set mot care contine cateva accesorii importante: tavita, o cutiuta prima suvita tip cufar si o oglinda. Articolele sunt decorate manual cu vopsea non-toxica, dantela bleu si perlute.

Comanda seturi pentru mot baieti by SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Set-tavita-mot-turta/Set-tavita-mot-baieti-bleu-cu-perlute-1894.html

IMG-BLOG

Taierea motului este un obicei laic destul de popular in tara noastra pentru care se pregatesc obligatoriu cateva accesorii. Daca esti mama de baiat, nu ezita sa alegi un set tavita mot cu decor marin. Acesta este o amintire de durata.

Comanda seturi pentru mot baieti by SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Set-tavita-mot-turta/Set-tavita-mot-baieti-decor-marin-1895.html

 

IMG-BLOG

Pentru petrecerea de mot de la un an, parintii unui baietel cu ochi albastri pot alege un set mot care contine cateva accesorii importante: tavita, o cutiuta prima suvita tip cufar si o oglinda. Cele patru produse vopsite in alb (tavita) si bleu (cutia de mot, oglinda, peria de par) sunt decorate cu dantela si perluta pentru un efect vizual si estetic deosebit.

Comanda seturi pentru mot baieti by SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Set-tavita-mot-turta/Set-tavita-mot-baieti-bleu-cu-perlute-1894.html

 

IMG-BLOG

Pentru o petrecere tematica, parintii sau nasii bebelusului pot achizitiona un set mot format din tavita lemncutie prima suvita cu model patratele, perie de par si oglinda cu acelasi model.

Comanda seturi pentru mot baieti by SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Set-tavita-mot-turta/Set-tavita-mot-turta-model-patratele-baieti-1954.html

 

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Seturi pentru mot baieti

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi