SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Sticlute mir baieti 2020

IMG-BLOG

Printre cele mai importante accesorii pentru botez care nu trebuie sa lipseasca de la slujba religioasa este sticluta de mir. Acest mic obiect cu design inovator se foloseste la biserica, in timpul slujbei de crestinare a bebelusului. Ulterior, nasa de botez va unge copilul cu ulei sfintit la baita de a doua zi, iar parintii micului crestin il pot unge periodic cu mir pentru a-l feri de boli, a-i alina suferintele si a-l feri de spiritele rele.

Sticlutele de mir pot fi cumparate de catre nasii de botez simple sau impreuna cu trusoul de botez, respectiv lumanarea pentru biserica. Sticlutele sunt realizate in diferite dimensiuni si forme. Sticlutele transparente asemanatoare ca design cu sticlutele de parfum se folosesc ca atare, iar sticlutele de forma cilindrica au o banda colorata, dupa care se poate alege sticluta potrivita.

Pentru baieti, nasa de botez poate alege o sticluta unisex transparenta sau o sticluta de mir cu banda albastra, turcoaz sau bleu. Viitorii nasi trebuie sa stie ca albastrul clasic este culoarea anului 2020, de aceea sticluta de mir cu banda de satin albastra este cea mai buna alegere.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

 

IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Sticlute mir baieti 2020

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi

25%

Set pahare mov nasi

80.00 Lei 60.00 Lei
25%
25%