SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Sticlute mir fete 2020

IMG-BLOG

Din categoria accesoriilor botez obligatorii pentru ceremonia religioasa, fac parte si sticlutele mir. Aceste sticlute se umple cu ulei sfintit (mir) si sunt folosite in cadrul slujbei de botez de catre preot, care va unge bebelusul cu mir. Daca esti nasa unei fetite, alege sticlute mir fete 2020 in culoarea dorita sau mizeaza pe o sticluta din sticla transparenta.

Dupa botez, sticluta de mir va fi folosita si la baita de a doua zi cand nasa, conform traditiei, va imbaia copilul si apoi il va unge cu ulei sfintit. Este bine ca fiecare familie crestina sa aiba in casa ulei sfintit pe care sa il pastreze intr-o sticluta si sa il foloseasca atat la vreme de boala, cat si din credinta ca mirul tine la distanta bolile si spiritele rele, mentinand sanatatea copiilor.

Sticlutele de mir pot fi achizitionate individual sau la set cu un trusou biserica. In aceasta din urma varianta, sticluta de mir va fi in aceeasi culoare cu celelalte piese din trusou.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Sticlute mir fete 2020

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi