SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Cele mai dorite marturii botez din anul 2018

IMG-BLOG

Acum, ca am ajuns la final de an, putem face o retrospectiva cu cele mai dorite marturii botez din anul 2018. Speram sa va bucuram in continuare cu produsele noastre de calitate si sa ii facem fericiti pe parinti, nasi, bunici si invitati botez deopotriva la evenimentele programate in 2019.

Cei care au de organizat un botez in 2019 si vor sa aiba idee ce tip de marturii sunt populare, ii invitam sa urmareasca acest top al celor mai dorite marturii botez ale anului 2018. Evident, tendintele se schimba de la an la an, iar fiecare gazda de botez alege marturiile tinand cont de cativa factori: tematica eveniment, buget, culori, sexul bebelusului etc.

Inainte de a divulga care sunt marturiile castigatoare din 2018, tebuie sa spunem ca marturiile bomboane, indiferent ca sunt din plastic, carton sau sarmulita au ocupat pozitia fruntasa.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Cele mai dorite marturii botez din anul 2018

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi