SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Top 5 trusouri perfecte pentru anul centenar 2018

IMG-BLOG

Pentru ca ne aflam in anul centenar 2018, se cuvine ca nasii de botez sa aiba in vedere acest aspect si sa aleaga pentru finutul/finuta lor trusouri cu model traditional.

Foarte populare in acest sezon sunt trusourile in stil popular cu steagul tricolor. Nasa unei fetite poate alege un trusou decorat cu tarancute imbracate in straie populare, iar daca esti nasa de baiat nu ezita sa comanzi un trusou cu dansatori populari sau cu palarioare.

La SelfEvents.ro gasesti 5 trusouri perfecte pentru acest eveniment special. Dupa botez, parintii bebelusului pot pastra ca amintire articolele din trusou (prosop si fasa pentru bebelus), in timp ce sticluta de mir poate fi folosita pentru pastrarea uleiului sfintit.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Trusoul de botez este un cadou din partea nasilor pentru finutul lor. Acesta se foloseste la ceremonia religioasa de la biserica si este format din 5 produse: prosop si sapun pentru preot, un prosop mare si fasa alba bebelus, sticluta de mir.

Comanda acest trusou de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Trusouri-botez/Trusou-alb-model-traditional-825.html.

IMG-BLOG

Pentru un botez in stil popular pentru fetite, trusoul decorat cu tarancute imbracat in straie populare, iuta si banderola tricolor este ideal pentru anul centenar 2018.

Comanda acest trusou de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Trusouri-botez/Trusou-botez-fetita-in-straie-populare-832.html.

IMG-BLOG

Trusoul botez rustic  cu dansatori populari si steagul tricolor este alegerea perfecta pentru primul eveniment important din viata unui baietel. Daca este organizat in 2018, nasii micutului pot opta pentru un trusou specific anului centenar.

Comanda acest trusou de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Trusouri-botez/Trusou-botez-rustic-cu-dansatori-populari-830.html.

IMG-BLOG

Daca parintii bebelusului organizeaza un botez in stil traditional, cu siguranta vor fi incantati de trusoul biserica cu model palarie si steag tricolor.

Comanda acest trusou de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Trusouri-botez/Trusou-botez-model-popular-1157.html.

IMG-BLOG

Trusourile cu motive traditionale au un design placut si sunt foarte apreciate atat de parintii, cat si de nasii bebelusilor care urmeaza sa intre in randul crestinilor.

Comanda acest trusou de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Trusouri-botez/Trusou-botez-rosu-cu-motive-traditionale-829.html.

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Top 5 trusouri perfecte pentru anul centenar 2018

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi