SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Cum sa alegi costumul de mire. Iata cateva ponturi

IMG-BLOG

Urmeaza sa imbraci costumul de ginere, dar nu ai idee ce tip de costum ti se potriveste? Foloseste acest mic ghid vestimentar atunci cand iti alegi costumul de mire. Iata cateva ponturi in acest sens:

In functie de tema evenimentului. De la clasicul smoking potrivit pentru evenimentele black-tie la costumele slim fit in culori deschise, urmeaza tendintele modei si poarta la nunta un costum gri sau un costum format din doua piese diferite. Cele mai versatile alegeri sunt costumele de culoare neagra, carbon sau bleumarin. Acestea pot fi asortate cu accesorii care dau un aer sofisticat tinutei, fie ca preferi un papion sau o cravata cu imprimeu.

Alege costumul dupa tendinte. In acest an se poarta sacoul colorat si pantalonii clasici, iar culoarea verde este si ea in tendinte. Prin urmare, poti asorta sacoul verde, albastru sau grena la clasicii pantaloni negri pentru un look rafinat si modern.

Alege costumul in functie de rochia miresei. Pentru ca tinuta mirilor trebuie sa functioneze ca un tot unitar si sa se completeze reciproc, incearca sa alegi un costum tip black-tie cu sau fara vesta. Confera o nota festiva tinutei tale si asorteaz-o cu un papion din catifea sau matase, in functie de sezon. Daca rochia miresei este foarte pretentioasa, iar evenimentul se desfasoara intr-o sala de bal, ia in considerare fracul.

Dupa stilul nuntii. In zilele noastre, multe cupluri opteaza pentru nuntile casual, unde nu se impun reguli clasice. In acest caz, tinuta mirelui va fi aleasa dupa stilul evenimentului. De exemplu, pentru nunta in stil retro se impune costumul din trei piese (sacou, pantaloni, vesta) si accesorii tip cravata sau papion cu un imprimeu vesel (buline, carouri, print paisley).

Pentru nuntile boho-chic, ideale sunt costumele din stofa usoara, in culori deschise. Un costum gri deschis sau bej asortat cu o camasa florala, cu un papion floral sau cu o cocarda ce seamana cu buchetul miresei in miniatura este o alegere mai mult decat inspirata.

Dupa sezon. In cazul nuntilor de vara, un costum din materiale usoare, deschise la culoare reprezinta cea mai buna alegere. Costumul gri deschis, bej sau albastru sunt printre cele mai inspirate tinute de nunta. Daca nunta este mai casual si are loc in aer liber, un sacou verde cu pantaloni mov este o optiune foarte buna.

Dupa buget. Mirele isi poate selecta tinuta de nunta dupa toate criteriile de mai sus, la care se adauga si suma de bani rezervata costumului. Astfel, exista costume de mire care au pret de 800-1000 lei, dar si costume de nunta mult mai scumpe.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Cum sa alegi costumul de mire. Iata cateva ponturi

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Mire

Produse noi