SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Top 10 accesorii de par pentru viitoarele mirese by SelfEvents.ro

IMG-BLOG

Daca povestile romantice cu printi si printese reprezinta sursa de inspiratie centrala pentru nunta ta, alege din top 10 accesorii de par pentru viitoarele mirese by SelfEvents.ro acele tiare tip printesa sau bentite mireasa cu elemente florale. In acest an se poarta accesoriile de par decorate cu elemente inspirate din natura

Orice mireasa indragostita de natura iubeste florile si deci accesoriile de par impodobite cu floricele delicate, insa miresele glam prefera sa poarte si alte tipuri de accesorii de par mai opulente, cum sunt cele cu cristale si strassuri.

Spre deosebire de bentitele vintage care te fac sa arati ca o zeita din mitologia greaca, tiarele argintii iti confera un look glamour, specific printeselor contemporane.

Tu alegi ce accesorii de par sunt potrivite pentru tine, draga viitoare mireasa, avand ca puncte de reper acest top 10, dar si propria tinuta vestimentara. De asemenea, atunci cand alegi accesoriile de par, mai trebuie sa ai in vedere coafura, stilul nuntii, respectiv anotimpul in care se desfasoara marele eveniment.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Top 10 accesorii de par pentru viitoarele mirese by SelfEvents.ro

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Mireasa

Produse noi