SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

BLACK MONTH! In noiembrie ai 50% REDUCERE la accesorii mireasa! Cel mai bun pret din piata! Comanda acum! Stocuri limitate!

IMG-BLOG

In luna noiembrie 2018, Black Friday devine Black Month la SelfEvents.ro pentru accesorii mireasa, dar si pentru alte produse nunta.

Ai cel mai bun pret din piata la voaluri, voalete, manusi mireasa, accesorii de par si genti de mireasa si de ocazie pentru ca de Black Month toate produsele mentionate au reducere de 50%.

Tot acum poti sa iti cumperi articole de nunta la moda, pentru a-ti pune in evidenta rochia de mireasa. In 2019 se poarta cordoanele de rochii cu pietricele si strassuri fine, dar si penele (voalete cu puf, pahare sampanie pentru miri si nasi cu pene).

Mai jos, iti oferim cateva sugestii de accesorii nunta pentru viitoarele mirese la preturi fara concurenta!

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL BLACK MONTH! In noiembrie ai 50% REDUCERE la accesorii mireasa! Cel mai bun pret din piata! Comanda acum! Stocuri limitate!

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Mireasa

Produse noi