SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

BLACK MONTH! In noiembrie ai 50% REDUCERE la voalete mireasa! Cel mai bun pret din piata! Comanda acum! Stocuri limitate!

IMG-BLOG

Voaletele cu puf sunt in tendinte la nuntile din 2019, iar tu ai posibilitatea sa comanzi la cel mai mic pret din piata o voaleta tip palarie de Black Month. Dar grabeste-te sa alegi produsele preferate acum pentru ca stocurile sunt limitate.

Toate voaletele de mireasa au doar in luna noiembrie 50% REDUCERE! Poti alege o voaleta din fetru daca te mariti in sezonul rece sau o voaleta de vara, din material usor transparent, flexibil si subtire. Mai jos, iti oferim o lista cu voalete mireasa la preturi fara concurenta!

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL BLACK MONTH! In noiembrie ai 50% REDUCERE la voalete mireasa! Cel mai bun pret din piata! Comanda acum! Stocuri limitate!

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Mireasa

Produse noi