SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Black Month! In noiembrie ai 50% REDUCERE la cordoane rochii mireasa! Cel mai bun pret din piata! Comanda acum! Stocuri limitate!

IMG-BLOG

In 2019 sunt in tendinte cordoanele pentru rochii mireasa, iar de Black Month le poti comanda la jumatate de pret pentru ca au 50% reducere.

Comanda acum un cordon rochie mireasa cu pietricele daca vrei sa ai modelul preferat asigurat pentru anul viitor. Doar in luna noiembrie beneficiezi de acest pret special de Black Friday, insa trebuie sa stii ca stocurile sunt limitate.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Cordonul pentru rochia de mireasa Desiree este realizat manual din sarma maleabila de care sunt prinse cristale transparente si floricele.

Comanda cordoane rochii mireasa de Black Month aici: https://www.selfevents.ro/cordoane-rochii/Cordon-rochie-mireasa-Desiree-101.html.

IMG-BLOG

Acest cordon are la baza un aliaj metalic maleabil, care iti ofera confort. Acest accesoriu elegant este realizat din flori argintii, margele tip perla si cristale asezate pe tije metalice din sarma argintie.

Comanda cordoane rochii mireasa de Black Month aici: https://www.selfevents.ro/cordoane-rochii/Cordon-rochie-de-mireasa-cu-floare-argintie-Daphne-100.html.

IMG-BLOG

Alege un cordon rochie mireasa din metal argintiu cu pietre strass care ofera un look glam intregii tinute si pune in valoare silueta.

Comanda cordoane rochii mireasa de Black Month aici: https://www.selfevents.ro/cordoane-rochii/Cordon-rochie-mireasa-Maddy-1330.html.

IMG-BLOG

Acest accesoriu deosebit cu suport argintiu maleabil de care sunt prinse zeci de pietricele strass este perfect de purtat la o rochie de mireasa minimalista.

Comanda cordoane rochii mireasa de Black Month aici: https://www.selfevents.ro/cordoane-rochii/Cordon-rochie-mireasa-Meda-1329.html.

IMG-BLOG

Daca iti doresti un accesoriu util si feminin care sa iti evidentieze talia la nunta, alege un cordon mireasa in marime universala care se leaga cu un snur satinat de culoare ivory la spate.

Comanda cordoane rochii mireasa de Black Month aici: https://www.selfevents.ro/cordoane-rochii/Cordon-rochie-mireasa-Melanie-1331.html.

IMG-BLOG

Iesi in evidenta la propria nunta si defineste-ti stilul unic cu ajutorul unui accesoriu multifunctional, care iti va evidentia talia intr-un mod unic, cum este cordonul cu pietre strass Meryl.

Comanda cordoane rochii mireasa de Black Month aici: https://www.selfevents.ro/cordoane-rochii/Cordon-rochie-mireasa-Meryl-1332.html.

IMG-BLOG

Acest accesoriu handmade care marcheaza silueta este realizat dintr-o sarmulita metalica rasucita, care se intinde usor. De ea sunt prinse cristalele si crengile cu frunze inima.

Comanda cordoane rochii mireasa de Black Month aici: https://www.selfevents.ro/cordoane-rochii/Cordon-rochie-mireasa-Dulcinea-103.html.

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Black Month! In noiembrie ai 50% REDUCERE la cordoane rochii mireasa! Cel mai bun pret din piata! Comanda acum! Stocuri limitate!

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Mireasa

Produse noi