SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Cum sa calci voalul de mireasa?

IMG-BLOG

Daca ai cumparat un voal de mireasa, iar acum are un aspect usor sifonat si vrei sa remediezi problema, poti sa il calci, sa ii descretesti cutele folosind aburii sau sa il duci la o curatatorie specializata.

In caz ca vrei sa te ocupi personal de voal acasa la tine, calca-l folosind o masina de calcat cu aburi. Intinde voalul cu grija pe masa de calcat, iar deasupra pune un cearceaf alb din bumbac.

Foloseste cu grija masina cu aburi sau fierul de calcat din dotare, astfel incat voalul sa nu vina in contact cu talpa fierului.

Daca voalul este impodobit cu margele, broderie, paiete sau strassuri, nu insista prea mult cu fierul de calcat in zona respectiva. S-ar putea ca din neatentie sa deteriorezi tesatura sau accesoriile.

In caz ca voalul nu este prea sifonat, acesta nu trebuie calcat obligatoriu. In aceasta situatie, tot ce trebuie sa faci este sa scoti voalul din ambalaj cu 4-5 zile inainte de nunta si sa il agati pe usa de la sifonier sau intr-un loc inalt, ca sa nu atinga podeaua.

In caz ca este posibil, agata-l de pieptan. In mod normal, dupa aceasta operatiune voalul isi revine la forma normala.

Atentionari speciale: 

  • Voalul de mireasa se sifoneaza daca nu este impachetat corect, asa ca atunci cand il scoti din ambalaj, nu trebuie sa te mire daca nu arata impecabil.
  • Dupa ce il calci, ai grija cum pastrezi voalul pana la nunta.
  • Voalul se pastreaza in conditii propice intr-o husa ca sa stea intins si sa nu se murdareasca.
  • Ai grija cum calci voalul pentru ca s-ar putea sa se arda. Daca nu ai curaj sa il calci, tine-l in baie agatat pe un suport, in prezenta aburilor fierbinti, iar cutele se vor intinde de la sine.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Cum sa calci voalul de mireasa?

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Mireasa

Produse noi