SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Jartiere mireasa 2020

IMG-BLOG

Jartierele mireasa 2020 sunt acele accesorii vestimentare care nu trebuie sa lipseasca de la nuntile traditionale. Indiferent in ce sezon este programata nunta, mireasa care vrea sa respecte pas cu pas obiceiurile de la nunta trebuie sa poarte in ziua cea mare si o jartiera.

Asa cum mireasa arunca buchetul de flori spre domnisoarele de onoare, mirele va scoate de pe piciorul miresei jarteaua si o va arunca spre domnii celibatari. Se spune ca domnisoara si cavalerul care prind cele doua obiecte, urmeaza sa se casatoreasca in viitorul apropiat. Mirii care pastreaza acest obicei vor avea noroc in mariaj.

Jartierele sunt disponibile in marime universala si pot fi realizate din material satinat sau dantela in nuante de alb, ivory, albastru. O jartiera cu detaliu albastru poate fi legata de o alta traditie: mireasa trebuie sa aiba la nunta ceva nou, ceva vechi, ceva imprumutat si ceva albastru.

De obicei, jartierele sunt accesorizate cu fundita, dar pot avea si perle, model floral etc. Mireasa increzatoare in puterea ei de seductie va respecta cu siguranta aceasta traditie de nunta.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Daca esti o mireasa traditionalista si preferi o tinuta de nunta all-white, atunci aceasta jartiera cu floricele in relief si perlute din dantela alba este pentru tine. Jartiera este realizata in marime universala si poate fi purtata la orice tip de nunta de la vintage la clasic.

Mirele va extrage de pe piciorul miresei jartiera la finalul nuntii si o va arunca in directia burlacilor. Cel care prinde jarteaua miresei are toate sansele sa se insoare.

Comanda jartiere mireasa 2020 de la SelfEvents.ro de aici: https://www.selfevents.ro/jartiere-mireasa/Jartiera-mireasa-Hope-98.html

IMG-BLOG

Aceasta jartiera din dantela este accesorizata cu fundita din saten ivory si are baza elastica. In timp ce fundita ii confera accesoriului un rol estetic, elasticul face ca jartiera sa se largeasca astfel incat sa fie potrivita pe dimensiunile miresei.

Aceasta este realizata in marime universala si are rol practic, marcand la sfarsitul nuntii obiceiul numit aruncarea jartierei.

Comanda jartiere mireasa 2020 de la SelfEvents.ro de aici: https://www.selfevents.ro/jartiere-mireasa/Jartiera-mireasa-Helen-96.html

 

IMG-BLOG

Aceasta jartiera mireasa este realizata manual din dantela alba si transparenta, o banda elastica marcata cu albastru si fundita ivory in mijlocul careia este prins un trandafiras bleu. Jartiera este flexibila datorita elasticului.

Comanda jartiere mireasa 2020 de la SelfEvents.ro de aici: https://www.selfevents.ro/jartiere-mireasa/Jartiera-mireasa-Heather-97.html

 

IMG-BLOG

Acest accesoriu mireasa este realizat din dantela alba si are o banda satinata de culoare albastra, precum si o fundita din aceeasi culoare cu rol estetic.

Jartiera are baza elastica si este realizata in marime universala. Miresele care vor sa aiba in tinuta lor ceva albastru, pot alege aceasta jartiera.

Comanda jartiere mireasa 2020 de la SelfEvents.ro de aici: https://www.selfevents.ro/jartiere-mireasa/Jartiera-mireasa-Harmony-95.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Jartiere mireasa 2020

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Mireasa

Produse noi