SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Tendinte in accesoriile de mireasa

IMG-BLOG

Ti-ai programat nunta in 2017, dar inainte sa iti cumperi rochia de mireasa si bijuteriile aferente, vrei sa cunosti principalele tendinte in accesoriile de mireasa?

In alegerea accesoriilor de mireasa, orienteaza-te dupa principalele tendinte de anul viitor si astfel vei obtine un look de invidiat. Pregateste-te cu stil pentru ziua nuntii luand in considerare urmatoarele ponturi vestimentare.

Voalul de mireasa este obligatoriu. Voalul de mireasa lung, de preferat pana la pamant este un accesoriu must have pentru nuntile din 2017. Acesta poate veni in mai multe stiluri, insa, indiferent de materialul din care este confectionat, important este ca voalul sa fie alb sau ivory. Poti sa optezi pentru un voal din tulle transparent cu mai multe straturi sau pentru un voal lung cu bordura din dantela.

Voaleta tip palarie. Daca voalul lung nu este cea mai buna optiune pentru tine, mai ai o varianta de care poti sa profiti din plin. Voaleta tip palarie, decorata cu pene si margelute arata foarte chic. De asemenea, poti sa optezi pentru o voaleta tip plasa sau pentru una eleganta cu floricele. Decizia finala iti apartine.

Inele si tiare Princess. Prezent pe scenele modei inca din toamna 2016, inelul in forma de coronita simbolizeaza iubirea fara margini, iar aceasta optiune trebuie luata in seama daca esti o mireasa de primavara 2017. Ca sa arati ca o adevarata regina, poti purta pe cap o tiara Princess in forma de coronita, incrustata cu cristale glam.

Bijuterii de par. Bijuteriile de par cu floricele sau frunze iti vor transforma coafura de nunta intr-una cu adevarat sofisticata. Poti opta pentru accesorii discrete cu motive orientale sau pentru bentite voluminoase, realizate din flori naturale. Banda in stil retro este o alternativa pentru voal, insa accesoriile preferate pe care le incorporezi in tinuta de nunta depind de stilul propriu, cat si de tema evenimentului.

Perle, coliere, pandantive. Indiferent de stilul rochiei, perlele se poarta la nuntile clasice de ani buni si continua sa fie la moda in 2017. Lanturile subtiri cu pandantive din piatra sau cristale arata senzational cu o rochie de mireasa luxurianta, in timp ce bratarile si colierele, decorate cu pietricele, dantela si broderie sunt de asemenea o optiune demna de luat in seama.

Bijuterii steampunk. O alta tendinta in materie de accesorii mireasa este reprezentata de bijuteriile steampunk. Aceste bijuterii combina intr-un mod cu totul si cu totul special stilul victorian cu propriile fantezii. Printre elementele componente ale bijuteriilor stempunk amintim pandantivele, colierele mari, bratarile si jartierele, insa posibilitatile sunt nenumarate si tin de imaginatia fiecarei mirese.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Tendinte in accesoriile de mireasa

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Mireasa

Produse noi