SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Top 10 bentite pentru viitoarele mirese by SelfEvents.ro

IMG-BLOG

Daca obisnuiesti sa visezi cu ochii deschisi, renunta la coafurile elaborate si opteaza pentru un accesoriu actual, cum ar fi o bentita de mireasa. Aceste accesorii de par in stil vintage, decorate cu flori, frunze, petale uscate si alte elemente inspirate din natura iti vor oferi un look magnific. Bentitele recomandate pentru viitoarele mirese in acest top 10 sunt disponibile la SelfEvents.ro la preturi avantajoase.

Aceste accesorii de par in nuante de argintiu sau de auriu pun in evidenta rochiile de mireasa cu talie Empire, dar mai ales rochiile de mireasa in stil grecesc. Frumoasele bentite sunt perfecte nu doar pentru viitoarele mirese, ci si pentru domnisoarele lor de onoare.

Sfat: In functie de sezon, bentitele aurii merg cel mai bine la nuntile de vara si de toamna, in timp ce bentitele argintii sunt perfecte de purtat in sezonul rece.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Top 10 bentite pentru viitoarele mirese by SelfEvents.ro

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Mireasa

Produse noi