SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Top 10 manusi de mireasa by SelfEvents.ro

IMG-BLOG

Chiar daca manusile de ocazie nu sunt un must have in tinuta unei mirese, aceste accesorii delicate cu unul sau cinci degete sunt acel detaliu care nu trebuie sa lipseasca in tinuta unei adevarate lady. Prin urmare, daca esti o mireasa cocheta, rafinata si sofisticata, iti propunem sa selectezi accesoriile potrivite din top 10 manusi mireasa by SelfEvents.ro.

Poti alege manusi din dantela, satinate sau din materiale usor transparente (tulle, poliamida) in functie de materialele din care este confectionata rochia ta de mireasa.

De asemenea, lungimea manusilor se stabileste tot dupa tiparul rochiei, astfel incat, daca rochia ta este una cu bretele sau fara maneci, manusile alese pot fi orice model de la mitene la manusi lungi. In schimb, daca porti o rochie cu maneci scurte, manusile nu trebuie sa depaseasca in lungime incheietura mainilor.

Un alt criteriu dupa care poti selecta manusile tine de stil. Asadar, o mireasa mandra de manichiura ei va alege niste manusi transparente sau cu un singur deget, iar o mireasa de iarna poate sa isi completeze tinuta de nunta cu o capa de mireasa din blana, dar si cu manusi lungi in aceeasi culoare cu rochia.

Acum, cand stii cum sa alegi perechea de manusi potrivite, iti propunem sa urmaresti fotografiile urmatoare. Manusile selectate in acest top au fost alese dupa design, pret si calitate. Ramane ca tu sa stabilesti, draga viitoare mireasa ce tip de accesorii preferi intre mitene si manusi.

Manusile recomandate sunt realizate in marime universala, iar pretul lor atractiv sigur te va convinge sa comanzi modelul favorit din acest top.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Top 10 manusi de mireasa by SelfEvents.ro

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Mireasa

Produse noi