SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Top 10 piepteni de mireasa by SelfEvents.ro

IMG-BLOG

Pieptenii mireasa sunt acele accesorii de par romantice care pot defini orice coafura eleganta de la clasica la moderna. Fie ca iti place opulenta si doresti sa porti in par un pieptan mireasa coronita accesorizat cu pietricele strass, fie ca ti-ai propus sa te mariti primavara intr-un cadrul idilic si vrei un accesoriu de par cu fluturasi, exista piepteni mireasa pentru orice stil si anotimp.

Descopera accesoriile de par preferate in top 10 piepteni de mireasa by SelfEvents.ro. Pieptenii sunt realizati din metal inoxidabil in combinatie cu cristale si se prind in par cu ajutorul unor zimti metalici.

Pieptanul mireasa este accesoriul de par perfect pentru miresele care nu vor sa poarte tiara sau voaleta, dar sunt gata sa atraga atentia prin rafinament, stil si eleganta.

De asemenea, pieptenii mireasa pot avea si un rol practic daca sunt folositi pentru a sustine voalul miresei. Indiferent de motivul pentru care alegi aceste accesorii clasice, la SelfEvents.ro gasesti mai multe modele ieftine din care poti alege.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Top 10 piepteni de mireasa by SelfEvents.ro

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Mireasa

Produse noi