SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Top 10 plicuri de mireasa by SelfEvents.ro

IMG-BLOG

Ti-ai programat nunta in viitorul apropiat, stii deja cum va arata rochia visurilor tale, iar acum vrei sa gasesti accesoriile potrivite pentru ea? In top 10 plicuri de mireasa by SelfEvents.ro am selectat cateva genti de ocazie superbe, tinand cont de urmatoarele criterii: design, pret, calitate.

Stim ca esti nerabdatoare sa arati ca o diva, iar fara un plic de mireasa elegant acest lucru nu este posibil. Chiar daca ti-ai dori sa ai in garderoba proprie toate aceste genti plic, noi te sfatuim sa alegi modelul care se asorteaza cel mai bine cu pantofii de mireasa.

Apoi, daca esti o fashionista impatimita, iar plicurile de seara sunt un must have pentru tine, rasfoieste si categoria Genti ocazie pentru ca aici vei gasi plicuri si clutch-uri atractive pentru nunta si alte ocazii speciale. Rasfoind fotografiile de mai jos, vei afla cu aceasta ocazie ce genti de mireasa sunt la moda.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Top 10 plicuri de mireasa by SelfEvents.ro

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Mireasa

Produse noi