SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Top 10 voalete mireasa by SelfEvents.ro

IMG-BLOG

Esti o viitoare mireasa si ti-ai propus ca la nunta sa iti evidentiezi coafura cu ajutorul unei voalete sofisticate? In top 10 voalete mireasa by SelfEvents am selectat cele mai in voga accesorii ale momentului.

Pentru ca in 2017 se poarta voalete mireasa tip palarie decorate cu puf, margele, flori sau funde, iti propunem sa alegi pentru cel mai fericit eveniment din viata ta accesorii elegante pentru definirea coafurii de mireasa. De asemenea, daca vrei sa iti acoperi fata partial, voaletele cu plasa sunt perfecte de purtat la cununia civila, dar si in ziua cea mare.

Chiar daca nu stii ce sa alegi in materie de accesorii de par, daca optezi pentru o voaleta, tine cont de stilul rochiei, dar si de culoarea acesteia. Pentru ca voaletele sunt considerate adesea niste accesorii de inspiratie vintage, noi iti recomandam cateva modele ivory in top 10 voalete mireasa by SelfEvents.ro.

Prin urmare, daca porti o rochie de mireasa retro, defineste-ti coafura cu o voaleta chic si vei avea un look unic. Voaletele sunt o alternativa perfecta la voalurile de mireasa, mai ales ca le poti purta la orice coafura, de la un updo sofisticat la o coafura cu bucle.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Top 10 voalete mireasa by SelfEvents.ro

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Mireasa

Produse noi