SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Top 10 voaluri de mireasa by SelfEvents.ro

IMG-BLOG

Voalurile de mireasa sunt adesea asociate cu nuntile traditionale, insa cele mai cunoscute accesorii pentru nunta au rol estetic si intregesc tinuta miresei. Fie ca iti plac voalurile scurte sau voalurile lungi, in stil spaniol, in acest top 10 voaluri de mireasa by SelfEvents.ro vei gasi cu siguranta accesoriul potrivit personalitatii tale.

Voalurile de mireasa vor fi intotdeauna la moda, insa pentru nuntile din 2017 noi recomandam mireselor din acest an voaluri minimaliste cu broderie din dantela, care se prind in par cu ajutorul unui pieptan (in cazul voalurilor scurte) sau cu ajutorul agrafelor (daca voalul este lung).

Prin urmare, daca urmeaza sa spui "Da" in viitorul apropiat si nu concepi ca tinutei tale de nunta sa ii lipseasca acest accesoriu clasic, atunci vezi propunerile noastre si afla ce voaluri sunt in tendinte chiar acum.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Top 10 voaluri de mireasa by SelfEvents.ro

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Mireasa

Produse noi