SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Voaluri de mireasa lungi by SelfEvents.ro

IMG-BLOG

Daca esti o mireasa romantica, dornica sa respecte traditiile de nunta pas cu pas si sa arate elegant in acelasi timp, urmeaza tendintele modei curente si alege dintre cele mai frumoase voaluri de mireasa lungi by SelfEvents.ro accesoriul care iti defineste stilul.

Exista pe piata o multime de modele de voaluri, insa nu toate sunt practice. O mireasa care vrea sa fie in tendinte si sa aleaga accesorii mereu la moda, poate selecta un voal  lung in stil spaniol de lungime catedrala sau mai scurt.

Realizate dintr-un singur strat de tulle si impodobite cu broderie de dantela, voalurile de mireasa in stil spaniol disponibile la SelfEvents incadreaza frumos chipul miresei.

Astfel de accesorii mireasa se prind in par cu ajutorul agrafelor. Si tu poti purta la propria nunta un voal de mireasa de influenta latina, mai ales daca vrei sa arati fenomenal si porti o rochie regala!

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Voaluri de mireasa lungi by SelfEvents.ro

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Mireasa

Produse noi