SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Voaluri pentru miresele din 2020

IMG-BLOG

Pentru miresele din 2020 care si-au propus o nunta in stil traditional propunem atat voaluri mireasa lungi, cat si scurte, prevazute cu un strat numit blusher ce acopera fata in biserica. Cele mai usor de purtat voaluri pentru miresele din 2020 le gasesti doar la SelfEvents.ro la un raport calitate-pret de exceptie.

Fie ca esti adepta voalurilor lungi si eterice in stil spaniol sau a voalurilor scurte si practice, care se prind in par cu un pieptan si iti ofera libertate de miscare, noi iti oferim posibilitatea sa alegi acel accesoriu mireasa care te defineste ca stil si personalitate.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Voalul de mireasa Ana este realizat din patru straturi de tulle ivory si accesorizat la baza cu o dantela florala. Se prinde cu pieptane si este in tendinte in orice moment din an.

Comanda voaluri mireasa 2020 by SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/voaluri-mireasa/Voal-mireasa-Ana-61.html

IMG-BLOG

O mireasa eleganta, care pune accent pe opulenta isi poate alege un voal din tulle cu o lungime impresionanta, cu broderie din dantela pe margine, in stil spaniol. In ciuda lungimii sale de 2,85 m, voalul Amalia este usor de purtat.

Comanda voaluri mireasa 2020 by SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/voaluri-mireasa/Voal-mireasa-Amalia-68.html

IMG-BLOG

Acest voal de mireasa cu bordura din dantela florala este realizat din tulle ivory foarte fin si se distinge prin rafinament si eleganta. Voalul are o lungime de 2,85 metri si este alegerea perfecta pentru miresele care prefera o nunta traditionala.

Comanda voaluri mireasa 2020 by SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/voaluri-mireasa/Voal-mireasa-Afrodita-65.html

IMG-BLOG

O mireasa visatoare care adora voalurile lungi, poate sa poarte la nunta un voal de 2,85 din tulle fin, decorat cu dantela pe margini, paiete si perlute. Voalul se prinde cu agrafe si este accesoriul potrivit pentru nuntile formale organizate intr-un ballroom elegant sau la castel.

Comanda voaluri mireasa 2020 by SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/voaluri-mireasa/Voal-mireasa-Anabell-66.html

IMG-BLOG

Un voal lung cu textura simpla este modelul Aida. Acesta este realizat din tulle, cu aplicatii din paiete si perlute fine de-a lungul broderiei din dantela. Se poate fixa in par cu agrafe.

Comanda voaluri mireasa 2020 by SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/voaluri-mireasa/Voal-mireasa-Aida-67.html

IMG-BLOG

Acest voal simplu, lung pana la cot are doua straturi, iar cel mai lung strat ajunge la 80 cm lungime. Se fixeaza in par cu ajutorul unui pieptane. Urmeaza pasii unei nunti traditionale cu incredere alegand ca accesoriu de par alaturi de o tiara mireasa voalul Anastasia.

Comanda voaluri mireasa 2020 by SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/voaluri-mireasa/Voal-de-mireasa-Anastasia-62.html

IMG-BLOG

Daca porti un coc clasic la nunta ta, iti recomandam sa il asociezi cu o tiara de par, dar si cu un voal lung de 80 cm, realizat din patru straturi de tulle. Poti lasa voalul pe cap si dupa cununia religioasa, inclusiv pe ringul de dans.

Comanda voaluri mireasa 2020 by SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/voaluri-mireasa/Voal-mireasa-Ada-63.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Voaluri pentru miresele din 2020

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Mireasa

Produse noi