SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Accesorii nunta care fac diferenta pentru un eveniment reusit

IMG-BLOG

Exista cateva accesorii nunta care fac diferenta pentru un eveniment reusit, iar cuplurile care si-au planificat nunta in viitorul apropiat trebuie sa stie care sunt acestea.

In categoria Nunta tinerii care isi vor uni destinele la bine si la greu vor gasi cu siguranta ceea ce cauta. Alaturi de rochie mireasa, costum de gala pentru mire si alte accesorii vestimentare, tinerii insuratei mai au nevoie de articole nunta pentru sala de petrecere.

Afla care sunt aceste accesorii si decoratiuni must have, urmarind in continuare acest articol. Doar la SelfEvents.ro vei gasi accesoriile preferate la preturi fara concurenta.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Paharele de sampanie cu picior pot fi comandate atat pentru miri, cat si pentru parintii lor spirituali. Acestea sunt ideale pentru a fi folosite la primirea invitatilor cu sampanie si piscoturi, la primul toast si evident la servirea tortului.

Comanda aceste accesorii nunta de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/nunta/pahare-miri-nasi/

IMG-BLOG

Pentru tort mirii au nevoie in primul rand de o figurina tort care sa ii reprezinte, dar si de tacamuri. Paleta de tort si cutitul trebuie decorate estetic cu fundite si alte accesorii in culoarea nuntii voastre. Dupa nunta, mirii pot pastra tacamurile de tort.

Comanda aceste accesorii nunta de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/nunta/

IMG-BLOG

Evident, alaturi de cosulete, mirii mai trebuie sa cumpere si accesoriile pe care le vor duce in cosulet si anume: cocarde, respectiv petale.

Comanda aceste accesorii nunta de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/nunta/cosulete-cocarde-nunta/

IMG-BLOG

Cadourile pentru invitati se aleg in functie de buget, tema nuntii, dar si dupa personalitatea mirilor. Numarul de marturii se stabileste in functie de numarul de invitati.

Comanda aceste accesorii nunta de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta/

IMG-BLOG

De la casute si cufere de dar din carton la vila si casuta din PVC, fiecare cuplu trebuie sa mizeze pe acea cutie de bani care vine in ton cu tema nuntii si este suficient de incapatoare pentru a strange in ea plicurile de bani de la invitati.

Comanda aceste accesorii nunta de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/nunta/casuta-dar-nunta/

IMG-BLOG

Pentru a destinde atmosfera de la nunta, alege un set de propsuri si invita-i pe invitati intr-o sedinta de photo booth. Toata lumea va pleca de la petrecere cu o amintire de durata.

Comanda aceste accesorii nunta de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/nunta/accesorii-petrecere/

IMG-BLOG

Exista pernute de verighete Mr & Mrs, cu floricele sau inimioara din care poti alege pentru o nunta romantica, plina de stil. Verighetele se leaga de cele doua snururi de la pernuta pentru a fi transportate spre altar in deplina siguranta.

Comanda aceste accesorii nunta de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/nunta/pernute-verighete-nunta/

IMG-BLOG

Mirii nu trebuie sa uite nici de masini. Acestea se decoreaza cu pampoane de tulle in diverse culori cu figurina miri, porumbei, buze sau joben, in timp ce masinile invitatilori cu tulle pentru oglinzi.

Comanda aceste accesorii nunta de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/nunta/decor-masini-nunta/

 

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Accesorii nunta care fac diferenta pentru un eveniment reusit

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi