SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Afla care au fost cele mai dorite marturii nunta din 2018

IMG-BLOG

O data cu luna decembrie, a venit timpul sa facem o retrospectiva cu cele mai dorite marturii nunta din 2018. Afla chiar acum ce au preferat mirii sa ofere cadou invitatilor la evenimentul lor din acest an.

De la marturii cu tratatii dulci la semne de carte si marturii religioase, clientii magazinului SelfEvents.ro si-au ales marturiile dupa stilul nuntii, mesajul pe care si-au dorit sa il transmita sau dupa culoarea folosita in ansamblul evenimentului.

Cei care si-au programat nunta in 2019 pot folosi ca sursa de inspiratie cele mai populare marturii din acest an sau alte marturii care sunt in tendintele anului ce bate la usa.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Marturiile caleasca au un design romantic si reprezinta un cadou perfect inclusiv pentru evenimentele in stil vintage. Acestea sunt perfecte pentru o nunta cu tema "Cenusareasa".

Comanda cele mai dorite marturii nunta aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-sarmulita/Marturii-nunta-sarma-alba-caleasca-inima-478.html.

IMG-BLOG

Semnele de carte ingeras semnifica increderea mirilor in Dumnezeu, motiv pentru care cuplurile care apeleaza la acest simbol religios sunt convinse ca isi vor incepe viata in doi cu dreptul.

Comanda cele mai dorite marturii nunta aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-semne-carte/Marturii-de-nunta-semn-de-carte-ingeras-376.html.

IMG-BLOG

Marturiile de nunta colivie din sarmulita alba sunt acele cadouri de nunta sau de botez care pot fi daruite invitatilor impreuna cu mici atentii: bomboane, boabe de cafea etc.

Comanda cele mai dorite marturii nunta aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-sarmulita/Marturii-nunta-Colivie-sarmulita-185.html.

IMG-BLOG

Marturiile de nunta lingurita si furculita cu inima sunt cadouri de nunta utile realizate din metal inoxidabil. Se ofera in cutiute proprii, cu fundita si eticheta.

Comanda cele mai dorite marturii nunta aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-utile/Marturii-nunta-lingurita-si-furculita-cu-inima-351.html.

IMG-BLOG

Pentru o nunta de primavara sau de vara, alege marturii nunta saculeti de culoarea lavandei, mai ales daca in decorul nuntii folosesti mai multe nuante de mov.

Comanda cele mai dorite marturii nunta aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-nunta-saculeti/Marturii-nunta-Saculeti-lavanda-446.html.

 

IMG-BLOG

Marturiile iconite sunt un cadou de nunta inspirat care in mod sigur va fi pastrat dupa eveniment de orice crestin in locuinta sa. Iconitele pot fi daruite in cutiuta alba cu fundita si eticheta sau in saculet cu eticheta.

Comanda cele mai dorite marturii nunta aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-utile/Marturii-iconita-nunta-Maica-Domnului-479.html.

IMG-BLOG

Daca nunta este programata in sezonul cald, cand natura revine la viata si este invadata de fluturi multicolori, atunci cu siguranta semnele de carte fluture sunt un cadou inspirat.

Comanda cele mai dorite marturii nunta aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-semne-carte/Marturii-de-nunta-semn-de-carte-fluture-374.html.

IMG-BLOG

Mirii care vor sa isi inceapa casnicia cu dreptul si sa le faca invitatilor prezenti la nunta lor un cadou simbolic, pot opta pentru marturii ingeras.

Comanda cele mai dorite marturii nunta aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-utile/Marturii-nunta-ingeras-sticla-1344.html.

 

IMG-BLOG

Marturiile de nunta cutiuta Mire si Mireasa sunt un cadou clasic, oferit in dar invitatilor, drept multumire pentru prezenta lor la nunta. Acestea nu se demodeaza niciodata.

Comanda cele mai dorite marturii nunta aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Set-marturii-cutiute-mire-si-mireasa-412.html.

 

IMG-BLOG

Forma eleganta a cutiutelor ivory si designul grafic transforma aceste marturii in cadoul ideal de nunta. Se ofera umplute cu bomboane, legate cu snur si personalizate cu eticheta.

Comanda cele mai dorite marturii nunta aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-de-nunta-cutiute-ivory-cu-decupaj-floral-379.html.

 

IMG-BLOG

Marturiile nunta cutiute fluture roz sunt alegerea perfecta pentru o nunta de primavara cu tema "Optimism".

Comanda cele mai dorite marturii nunta aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-nunta-cutiute-fluture-roz-462.html.

 

IMG-BLOG

Frumoasele borcanele decorate manual cu fundita si perluta au o figurina sugestiva pe capac, care le transforma in cadoul perfect de nunta.

Comanda cele mai dorite marturii nunta aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-nunta-borcanele-miere-cu-figurina-miri-1028.html.

 

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Afla care au fost cele mai dorite marturii nunta din 2018

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi