SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Albume fotografii de nunta

IMG-BLOG

Un album fotografii de nunta decorat cu elemente specifice unei nunti clasice este o alegere excelenta pentru orice eveniment elegant. Prin urmare, daca vrei sa pastrezi fotografiile de la biserica si petrecere intr-un loc sigur, alege un album foto tip carte cu coperti cartonate si pagini plastifiate pentru amintirile tale de durata.

La SelfEvents.ro ai de ales intre patru albume fotografii nunta decorate sugestiv pentru cel mai important eveniment din viata unui cuplu: cu trandafiri, perle, verighete sau cu imaginea mirilor. Un album foto este suficient de incapator pentru pastrarea a maxim 300 de imagini.

O data ce marele eveniment a luat sfarsit, selecteaza fotografiile tale favorite si include-le in albumul de fotografii achizitionat. Un album fotografii nunta nu este doar elegant, ci si util. Acesta poate fi rasfoit oricand doresti, singura sau impreuna cu cineva drag. In timp, albumul de nunta poate deveni o amintire de familie.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Pentru o nunta cu tema "Albastru", poti folosi un album de fotografii in culorile marii, mai ales daca nunta are loc pe litoral. Albumul are coperti cartonate, este elegant si rezista testul timpului.

Comanda aici acest album foto: https://www.selfevents.ro/accesorii-petrecere/Album-fotografii-de-nunta-albastru-476.html

IMG-BLOG

Album de nunta in stil clasic, cu coperta cartonata decorata cu trandafiri, verighete si colier de perle cu sclipici. In acest album foto poti stoca pana la 300 fotografii.

Comanda aici acest album foto: https://www.selfevents.ro/accesorii-petrecere/Album-foto-de-nunta-trandafiri-473.html

IMG-BLOG

Album foto de nunta tip carte, folosit pentru a recompune in cel mai mic detaliu ziua nuntii voastre. In cele 75 pagini ale sale incap 300 de fotografii. Imaginile sugestive si mesajul in engleza contribuie decisiv la tinuta eleganta a albumului.

Comanda aici acest album foto: https://www.selfevents.ro/accesorii-petrecere/Album-fotografii-cu-mirii-474.html

IMG-BLOG

Album de nunta foto decorat sugestiv pe coperta cu perle. Acesta este ideal pentru nuntile de factura clasica sau vintage.

Comanda aici acest album foto: https://www.selfevents.ro/accesorii-petrecere/Album-fotografii-de-nunta-perle-475.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Albume fotografii de nunta

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi