SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Cum sa alegi caietul de amintiri pentru nunta?

IMG-BLOG

Daca formati un cuplu sentimental si sperati sa va alegeti cu ganduri si urari frumoase de la invitati, atunci ar trebui sa alegeti un caiet de amintiri pentru nunta.

Tema evenimentului este primul criteriu dupa care un cuplu alege caietul de impresii, iar in continuare mirii tin cont de propria personalitate, preferinte personale si pret.

Caietul de impresii poate fi achizitionat individual sau impreuna cu alte accesorii nunta in ton, cum ar fi un cosulet cocarde sau o pernuta verighete.

Mai jos, iata trei exemple de caiete impresii, precum si tema evenimentului la care pot fi acestea folosite.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Acest caiet de impresii cu brosa in forma de floare este imbracat in material satinat. Caietul se ofera impreuna cu pix care este folosit de invitati pentru a lasa cele mai bune urari in caietul de amintiri.

Comanda acest caiet impresii nunta de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Caiete-impresii/Caiet-impresii-Floare-1177.html

IMG-BLOG

Acest caiet de impresii cu inimi inlantuite si mesajul Love este o alegere sugestiva pentru o nunta cu tema romantica. Caietul cartonat este imbracat in tafta. Acesta se ofera impreuna cu pix si suport de pix dreptunghiular.

Comanda acest caiet impresii nunta la SelfEvents.ro: https://www.selfevents.ro/Caiete-impresii/Caiet-impresii-Love-1176.html

IMG-BLOG

Acest caiet de amintiri este perfect pentru pasionatii de forme geometrice sau joc de sah. Caietul este o amintire de durata pentru orice cuplu sentimental, care vrea sa revada o data cu aniversarea casatoriei lor urarile primite la nunta din partea invitatilor.

Comanda acest caiet impresii nunta la SelfEvents.ro: https://www.selfevents.ro/Caiete-impresii/Caiet-impresii-cu-patratele-1175.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Cum sa alegi caietul de amintiri pentru nunta?

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi