SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Cum sa alegi restaurantul pentru nunta?

IMG-BLOG

A alege corect restaurantul de nunta inseamna sa asiguri invitatilor un ambient placut pe durata desfasurarii intregului eveniment. Desi exista zeci de locatii care organizeaza evenimente intime sau de mare anvergura, alegerea celui mai bun restaurant nu se face dupa prima vizionare.

Inainte de a semna un contract cu locatia pe care ai pus ochii, trebuie sa iti faci o lista pe care sa notezi ce asteptari ai de la restaurant. Ca sa nu iti scape vreun aspect important, puncteaza toate detaliile importante din lista de mai jos:

O sala de nunti potrivita
Chiar daca restaurantul pare suficient de incapator sa gazduiasca numarul de persoane trecute pe lista de invitati, cand locatia se umple cu mese scaune, bufet, bar, aparatura DJ sau formatie nunta, ring de dans si multi oameni, lucrurile pot scapa de sub control. Pentru o organizare eficienta, ia in considerare toate aspectele mentionate cand alegi sala de nunti potrivita.

Zone de mancat, baut si dansat
Ar trebui sa existe locuri special amenajate pentru fiecare moment al petrecerii in parte, pentru ca oaspetii sa poata manca, bea si dansa fara probleme. Alegand un restaurant bine impartit, oaspetii vor petrece timp de calitate la receptie. Prin urmare, gandeste-te bine inclusiv la forma salii. Daca restaurantul are forma literei "L", este perfect, dar daca are o configuratie ciudata in forma de "S", acest lucru ar putea compromite traficul intre mese si ringul de dans. De asemenea, daca preferi un ballroom, asigura-te ca pilonii din interior nu ii impiedica pe invitati sa priveasca scena sau ringul de dans. Pentru reusita evenimentului, fiecare detaliu este important.

Intimitate
Multi miri prefera o locatie de nunta linistita, la marginea orasului, unde exista piscina, terasa si alte facilitati. Daca si tu vrei ca evenimentul sa se desfasoara intr-un mediu linistit, alege o locatie pe lac sau mai aproape de natura.

Iluminat
Sursele de iluminat pot crea un mediu optim de petrecere sau pot strica intregul eveniment. Asigura-te ca lumina nu este suparatoare pentru ochi si poate fi controlata din locatie, la solicitarea mirilor.

O priveliste de vis
Ce iti doresti de la un restaurant de nunta? O sala incarcata cu piese de arta, ceva modern sau un decor clasic cu multe candelabre? Pune-ti aceste intrebari atunci cand alegi restaurantul. De asemenea, tine cont si de spatiul exterior. Daca invitatii vor iesi afara sa fumeze, acestia se pot bucura de priveliste, cu conditia ca restaurantul sa ofere o panorama frumoasa.

Acustica buna
Mergi la restaurantul respectiv intr-o seara cand se pune muzica, pentru a verifica sunetul. Calitatea sunetului este esentiala pentru nunta, asa ca nu ignora acest aspect. De exemplu, daca parchetul din lemn este gol, sunetele se amplifica, iar daca podeaua este acoperita cu un covor gros, sunetele nu mai sunt atat de inalte, iar ecoul dispare.

Locuri de parcare suficiente
Asigura-te ca toti invitatii din oras vor avea unde sa isi parcheze masinile pe durata evenimentului. De asemenea, daca parcarea este pazita, este un bonus in plus pentru locatia aleasa. Cauta impreuna cu managerul locatiei o solutie pentru invitati in caz ca restaurantul nu poate asigura locuri de parcare suficiente sau indreapta-ti atentia spre alta locatie.

Un plan B
Conditiile meteo sunt o problema in cazul nuntilor in aer liber. Incearca sa cauti o solutie eficienta pentru a-i adaposti pe invitati in caz ca ploua pe neasteptate. Asigura impreuna cu organizatorii locatiei un plan B pentru ca vremea sa nu iti strice planurile de nunta.

Dupa ce ai ales cel mai bun restaurant pentru evenimente de neuitat, treci la pasul urmator: alege accesoriile de nunta potrivite pentru mire, mireasa, nasi si invitati, iar la final nu uita sa comanzi marturii nunta.

La SelfEvents.ro gasesti zeci de accesorii elegante pentru orice stil si buget.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Cum sa alegi restaurantul pentru nunta?

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi