SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Black Month! In noiembrie ai 30% REDUCERE la marturii nunta semne de carte! Comanda acum! Stocuri limitate!

IMG-BLOG

Pentru ca mirii obisnuiesc sa faca mici cadouri invitatilor prezenti la evenimentul lor, SelfEvents.ro le ofera sansa viitorilor insuratei sa comande de Black Month marturii nunta semne de carte cu 30% REDUCERE. Oferta este valabila pana pe 30 noiembrie, iar pretul la marturii semne de carte este cel mai mic din piata.

Grabeste-te sa comanzi semnele de carte preferate, fie ca acestea simbolizeaza ingerasi, fluturasi, stele sau caleasca. Stocurile sunt limitate la fiecare model in parte. Si pentru ca beneficiile sa fie complete, eticheta cu numele mirilor si data nuntii este gratuita!

Semnele de carte pe care ti le recomandam sunt rezistente, deoarece sunt fabricate din metal argintiu si au un ciucur in capat. Le poti oferi cadou oaspetilor si la alte evenimente speciale, cum ar fi botez sau aniversarea casatoriei.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Marturiile semne de carte cruce sunt realizate din metal argintiu, mult mai rezistent decat cartonul si au la capat ciucur alb. Cruciulitele se ofera in cutii de carton cu capac de plastic transparent, pentru vizualizarea produselor.

Comanda marturii nunta semne de carte aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-semne-carte/Marturii-nunta-semne-de-carte-cruce-1470.html.

IMG-BLOG

Marturiile nunta semne de carte pantof sunt alegerea perfecta pentru un eveniment cu tema "Cenusareasa". Aceste marturii cu design atractiv sunt realizate din metal si au snur in capat.

Comanda marturii nunta semne de carte aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-semne-carte/Marturii-nunta-semn-de-carte-pantof-1118.html.

IMG-BLOG

Marturiile caleasca cu decupaj inima se asaza pe mesele invitatilor prezenti la restaurant sa celebreze uniunea matrimoniala a mirilor in sfanta casatorie.

Comanda marturii nunta semne de carte aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-semne-carte/Marturii-nunta-semn-de-carte-caleasca-1122.html.

IMG-BLOG

Marturiile nunta semne de carte Crin sunt realizate din metal argintiu si au un snur alb. Invitatii isi vor aminti cu drag de evenimentul la care au primit semnele de carte oricand le vor folosi.

Comanda marturii nunta semne de carte aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-semne-carte/Marturii-nunta-semn-de-carte-crin-1116.html.

IMG-BLOG

Semnele de carte nunta coroana regala sunt marturiile perfecte pentru o nunta regala. Aceste accesorii nunta reprezinta o buna alegere pentru iubitorii de lectura.

Comanda marturii nunta semne de carte aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-semne-carte/Marturii-nunta-semn-carte-coroana-regala-1120.html.

IMG-BLOG

Marturiile de nunta semn de carte ingeras semnifica increderea mirilor in Dumnezeu, motiv pentru care cuplurile care apeleaza la acest simbol religios – ingerasul - sunt convinsi ca isi vor incepe viata in doi cu dreptul.

Comanda marturii nunta semne de carte aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-semne-carte/Marturii-de-nunta-semn-de-carte-ingeras-376.html.

IMG-BLOG

Gaseste un mod inedit de a le multumi invitatilor pentru ca au acceptat sa fie partasi la uniunea voastra oferindu-le marturii utile, cu finisaje impecabile, cum sunt semnele de carte inima.

Comanda marturii nunta semne de carte aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-semne-carte/Marturii-de-nunta-semn-de-carte-inima-372.html.

IMG-BLOG

Marturiile semn de carte stea sunt un dar de nunta sau de botez perfect pentru mirii si invitatii care pun mare pret pe lectura si cred ca destinul este scris in stele.

Comanda marturii nunta semne de carte aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-semne-carte/Marturii-de-nunta-semn-de-carte-stea-373.html.

IMG-BLOG

Marturiile semn de carte fluture sunt un dar de nunta sau de botez deosebit, care ii va incanta pe invitatii pasionati de lectura, dar si de natura.

Comanda marturii nunta semne de carte aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-semne-carte/Marturii-de-nunta-semn-de-carte-fluture-374.html.

IMG-BLOG

Marturiile semn de carte Love sunt realizate din material metalic argintiu. Acestea sunt accesorizate cu snur alb.

Comanda marturii nunta semne de carte aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-semne-carte/Marturii-de-nunta-semn-de-carte-Love-377.html.

IMG-BLOG

Marturiile semn de carte Cheia Sol fac parte din categoria cadourilor de nunta muzicale, desi se folosesc la lectura. Aceste cadouri practice sunt destinate pasionatilor de frumos.

Comanda marturii nunta semne de carte aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-semne-carte/Marturii-nunta-semn-carte-Cheia-Sol-375.html.

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Black Month! In noiembrie ai 30% REDUCERE la marturii nunta semne de carte! Comanda acum! Stocuri limitate!

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi