SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Alege Martisorul perfect pentru 1 Martie la pret redus

IMG-BLOG

Accesoriile de par, bijuteriile, dar si plicurile de ocazie sunt printre cele mai frumoase cadouri pe care le poti oferi de 1 Martie unei femei. Alege Martisorul perfect cu aceasta ocazie urmarind oferta de preturi de la magazinul SelfEvents.ro.

Chiar acum, cand se apropie 1 Martie, dar si Ziua Femeii, ai ocazia sa achizitionezi o multime de accesorii la pret redus pe care sa le transformi intr-un frumos cadou de Martisor sau de 8 Martie.

In continuare, am selectat cateva accesorii cadou care i-ar face placere oricarei femei. Toate produsele afisate au 50% reducere.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Acele de par floricele argintii sunt ideale pentru orice sezon, indiferent de coafura. Setul de ace par trandafiri este format din 5 bucati.

Comanda martisorul perfect de 1 Martie la SelfEvents.ro: https://www.selfevents.ro/ace-par/Ace-de-par-floricele-argintii-229.html.

IMG-BLOG

Pentru ca in 2018 culoarea mov este in voga, un cadou inspirat pentru luna martie este plicul de ocazie catifea mov. Poseta plic de mici dimensiuni adauga look-ului tau o nota festiva oricand ai nevoie de un accesoriu minimalist si elegant care sa iti scoata in evidenta tinuta.

Comanda martisorul perfect de 1 Martie la SelfEvents.ro: https://www.selfevents.ro/genti-ocazie/Plic-de-ocazie-catifea-mov-255.html.

IMG-BLOG

Aceste accesorii de par elegante cu aspect elegant sunt realizate din otel inoxidabil de culoare argintie, iar trandafirasii sunt impodobiti cu mici cristale.

Comanda martisorul perfect de 1 Martie la SelfEvents.ro: https://www.selfevents.ro/ace-par/Ace-de-par-trandafiri-228.html.

IMG-BLOG

Poseta plic aurie este accesoriul ideal pentru orice doamna stilata care iese in oras de 1 Martie pentru a celebra venirea primaverii.

Comanda martisorul perfect de 1 Martie la SelfEvents.ro: https://www.selfevents.ro/genti-ocazie/Plic-de-ocazie-auriu-din-piele-ecologica-249.html.

IMG-BLOG

Daca iti plac accesoriile de par simple, nu ezita sa alegi o bentita subtila cu accente inspirate din natura, realizata din metal auriu, cum este acest model cu frunze si cristale albe.

Comanda martisorul perfect de 1 Martie la SelfEvents.ro: https://www.selfevents.ro/bentite-mireasa/Bentita-aurie-frunze-cristale-albe-240.html.

IMG-BLOG

Acele de par floare cu cristale transparente sunt ideale pentru coafurile romantice sau in stil clasic. Folosind aceste accesorii de par elegante, vei obtine coafura perfecta.

Comanda martisorul perfect de 1 Martie la SelfEvents.ro: https://www.selfevents.ro/ace-par/Ace-par-floare-cristale-227.html.

IMG-BLOG

Aceasta bentita metalica eleganta este un accesoriu de par vintage cu elemente inspirate din natura (frunze si perle). Se potriveste unei romantice incurabile.

Comanda martisorul perfect de 1 Martie la SelfEvents.ro: https://www.selfevents.ro/bentite-mireasa/Bentita-aurie-frunze-perle-237.html.

IMG-BLOG

Setul de bijuterii Edith, format din colier si cercei este o surpriza placuta pentru orice doamna. Acesta este cu siguranta un cadou frumos de primavara.

Comanda martisorul perfect de 1 Martie la SelfEvents.ro: https://www.selfevents.ro/bijuterii/Set-bijuterii-Edith-104.html.

IMG-BLOG

Bentita metalica de culoare argintie completeaza cu stil look-ul oricarei tinere care adopta stilul minimalist atunci cand serbeaza venirea primaverii.

Comanda martisorul perfect de 1 Martie la SelfEvents.ro: https://www.selfevents.ro/bentite-mireasa/Bentita-argintie-flori-frunze-cristale-235.html.

IMG-BLOG

Plicul de ocazie gri din satin cu model este un accesoriu clasic, care lasa o impresie pozitiva oriunde il vei purta.

Comanda martisorul perfect de 1 Martie la SelfEvents.ro: https://www.selfevents.ro/genti-ocazie/Plic-de-ocazie-gri-din-satin-271.html.

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Alege Martisorul perfect pentru 1 Martie la pret redus

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi