SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Esti soacra mare? Afla ce trebuie sa cumperi pentru nunta fiului tau

IMG-BLOG

In calitate de soacra mare, nu esti doar una dintre invitatele de baza de la nunta fiului tau, ci si un real suport pentru tinerii insuratei.

Soacra mare nu are doar rol de gazda la petrecere, aceasta fiind mai mult decat un sprijin moral pentru cuplul care se casatoreste. Daca vrei sa stii ce trebuie sa cumperi pentru nunta fiului tau, urmareste mai jos principalele atributii ale soacrei mari.

Se presupune ca ti-ai dat binecuvantarea pentru casatoria fiului tau, asa ca tot ce ramane de facut este sa ii ajuti pe miri cu sfaturi si nu numai.

- Pentru inceput, ocupa-te de petrecerea de logodna si ajuta-i pe viitorii miri sa puna la punct lista de invitati.

- In calitate de soacra mare, il poti ajuta pe fiul tau sa gaseasca costumul de nunta potrivit, dar si accesoriile aferente. Ca mama, ofera-i in dar fiului tau un papion elegant sau un set de accesorii mire, care se asorteaza perfect la costum.

- Cumpara un cadou dragut de nunta sau ofera-le un plic de bani cu o suma importanta, daca bugetul iti permite.

- Alege decoratiunile pentru sala de receptie impreuna cu mirii si sugereaza-le o locatie de nunta suficient de incapatoare pentru invitati. O mama generoasa ii va lasa pe miri sa aleaga meniul de nunta, invitatiile, respectiv marturiile pentru ca in final sa achite o parte din cheltuieli.

- Lasa-i pe miri sa decida modelul de verighete, dar plateste-le tu.

- De asemenea, parintii mirilor sunt cei care platesc luna de miere a tinerei familii.

Cu cat parintii mirilor platesc mai multe servicii de nunta, cu atat mirii se vor bucura de o suma de bani mai mare la finalul evenimentului. Plicurile de bani se strang in casuta de dar, iar orice cuplu spera ca darurile in bani primite sa fie consistente pentru un inceput cu dreptul in casnicie.

Indiferent daca familia mirelui sau a miresei contribuie cu mai multi bani la nunta, acest lucru nu ar trebui sa constituie un motiv de discordie intre cele doua familii.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Esti soacra mare? Afla ce trebuie sa cumperi pentru nunta fiului tau

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi