SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Ce trebuie sa cumpere mirii la nunta?

IMG-BLOG

Multe cupluri care se casatoresc in zilele noastre isi organizeaza nunta fara ajutorul parintilor si cumpara la nunta aproape toate lucrurile necesare, incepand cu tinutele vestimentare si terminand cu articolele de papetarie. Conform traditiei, parintii spirituali ai mirilor vor cumpara lumanarea pentru biserica, iar voalul, respectiv esarfa folosita la traditia numita "Dezvelirea miresei" sunt asigurate de nasa.

Mai jos, iata o lista cu principalele achizitii pe care mirii trebuie sa le cumpere la nunta. Lista poate fi mai mare sau mai mica, iar noi nu am inclus serviciile (inchirierea restaurantului, muzica, servicii foto-video etc).

Pentru un eveniment ca la carte, sunt necesare urmatoarele produse vestimentare si accesorii nunta:

- mireasa isi va cumpara sau inchiria rochia de mireasa, pantofii, bijuteriile si diverse accesorii. Daca respecta traditia aruncarea jartelei, nu trebuie sa lipseasca jartiera.

- mirele trebuie sa isi cumpere alaturi de traditionalul costum de nunta si pantofi niste accesorii pentru costum. Mirele are de ales intre papion si cravata, iar daca poarta un smoking poate lua in considerare si un set format din brau, papion si batista de buzunar.

- mirele are datoria sa cumpere buchetele pentru mireasa si nasa, precum si verighetele. De asemenea, in semn de respect, ii va cumpara cavalerului de onoare un cadou.

- mireasa va cumpara un cadou pentru domnisoara de onoare, dar si buchetul acesteia. Daca vrea, poate plati verigheta mirelui.

- mirii trebuie sa cumpere marturii, invitatii, numere de masa.

- alte articole de nunta must have sunt: tortul de nunta, accesoriile de petrecere, pahare frumos decorate, pernuta verighete, respectiv cosulet de cocarde sau petale.

- daca restaurantul nu asigura casuta de dar, acestia pot achizitiona una de la magazinele de nunta clasice sau online.

- cei care si-au planificat nunta in cele mai mici detalii, mai pot cumpara un set de tort format din cutit si paleta, inele pentru servetele etc.

- de asemenea, mirii nu trebuie sa uite de cadoul pentru nasi.

Daca accesoriile de nunta sunt disponibile la SelfEvents.ro, rochia de mireasa, costumul mirelui, tortul si buchetele de flori vor putea fi achizitionate de la alti furnizori de nunta.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Ce trebuie sa cumpere mirii la nunta?

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi