SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Cele mai frumoase seturi gatit mireasa cu decor traditional

IMG-BLOG

O multime de mirese din zilele noastre apreciaza articolele lucrate manual, iar unele cele cele mai frumoase seturi gatit mireasa cu decor traditional sunt realizate cu multa atentie pentru detalii in atelierul SelfEvents.ro. Seturile cu banda tricolor, cu figurina floarea-soarelui, cu banda iuta, sfoara si alte decoratiuni cu model traditional vor aduce o nota festiva in ansamblul evenimentului, mai ales ca obiceiul cunoscut in popor sub numele de "gatitul miresei" va fi surprins pe obiectivul foto, in timp ce tavita, oglinda miresei, peria de par si cutiuta pentru verighete raman miresei ca amintire.

Cele patru accesorii care formeaza seturile gatit mireasa cu decor traditional sunt fabricate din lemn. Acestea sunt ideale pentru nuntile cu tematica rustica. Dupa eveniment, mireasa poate folosi in continuare oglinda si peria de par in fiecare dimineata, ca parte a ritualului zilnic de beauty, in timp ce tavita si cutiuta de verighete vor avea alte intrebuintari. Daca tavita este un suport de sprijin ce poate fi folosit pentru pahare la o cina in doi sau pentru asezarea cestilor de cafea, cutiuta de verighete poate fi transformata intr-o caseta de bijuterii dupa nunta.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Fie ca esti mireasa de vara sau de toamna, acest set gatitul miresei cu banda si fundita galbena, dar si cu figurina floarea-soarelui din fetru poate fi folosit la o nunta in stil traditional. Floarea-soarelui simbolizeaza viata si este un simbol al verii, de aceea poate fi folosita si ca tema a nuntii.

Comanda cele mai frumoase seturi gatit mireasa cu decor traditional aici: https://www.selfevents.ro/Set-gatitul-miresei/Set-gatitul-miresei-cu-decor-galben-si-floarea-soarelui-1950.html

IMG-BLOG

Mereu in tendinte, articolele de nunta cu iuta, sfoara si flori textile pot fi incadrate cu succes in tema unui eveniment rustic. De aceea, setul gatitul miresei cu decor rustic, format din tavita, oglinda, perie de par si cutie de verighete cu banda iuta, fundita din material si sfoara reprezinta o alegere sugestiva pentru nuntile traditionale de la noi din tara.

Comanda cele mai frumoase seturi gatit mireasa cu decor traditional aici: https://www.selfevents.ro/Set-gatitul-miresei/Set-gatitul-miresei-cu-decor-rustic-1949.html

IMG-BLOG

Pentru o nunta traditionala unde predomina culoarea albastra, setul gatitul miresei cu decor traditional si fundite albastre este alegerea perfecta, mai ales daca mireasa vrea sa foloseasca in mod special articole cu decor handmade si ceva albastru care sa ii poarte noroc.

Comanda cele mai frumoase seturi gatit mireasa cu decor traditional aici: https://www.selfevents.ro/Set-gatitul-miresei/Set-gatitul-miresei-cu-decor-traditional-si-fundite-albastre-1953.html

IMG-BLOG

Evenimentele programate in preajma zilelor nationale sunt adesea un prilej pentru miri sa foloseasca cele trei culori care alcatuiesc tricolorul: rosu, galben si albastru. In acest sens, mireasa poate folosi un set pentru gatitul miresei cu decor traditional, fabricat din lemn si format din: tavita, oglinda, perie de par si cutie pentru verighete.

Comanda cele mai frumoase seturi gatit mireasa cu decor traditional aici: https://www.selfevents.ro/Set-gatitul-miresei/Set-gatitul-miresei-cu-decor-tricolor-1952.html

 

IMG-BLOG

Pentru o nunta de toamna autentic romaneasca poti alege un set gatitul miresei cu banda traditionala si fundita grena, format din: tavita, oglinda, perie de par si cutie pentru verighete.

Comanda cele mai frumoase seturi gatit mireasa cu decor traditional aici: https://www.selfevents.ro/Set-gatitul-miresei/Set-gatitul-miresei-cu-decor-grena-si-banda-traditionala-1947.html

IMG-BLOG

Pentru o nunta de primavara sau iarna autentic romaneasca, poti alege un set gatitul miresei cu banda traditionala si fundita grena, format din: tavita, oglinda, perie de par si cutie pentru verighete.

Comanda cele mai frumoase seturi gatit mireasa cu decor traditional aici: https://www.selfevents.ro/Set-gatitul-miresei/Set-gatitul-miresei-cu-decor-traditional-si-fundite-verzi-1948.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Cele mai frumoase seturi gatit mireasa cu decor traditional

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi