SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Coronavirus: Noi directive pentru actiunile cu peste 100 de persoane. Ce restrictii se impun la nunti si botezuri?

IMG-BLOG

Deoarece numarul persoanelor infectate cu coronavirus creste de la o zi la alta, autoritatile au dat noi directive pentru actiunile cu peste o suta de persoane care se desfasoara in spatii inchise. Prin urmare, Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, dr. Raed Arafat si Secretatul de Stat in Ministerul Sanatatii, domnul Nelu Tataru au emis noi avertizari pentru populatie, valabile pentru perioada 12-31 martie.

Toate evenimentele cu peste o suta de persoane vor fi sistate cel putin pana la sfarsitul lunii martie, iar daca situatia o impune, masura se va prelungi si in perioada urmatoare. Restrictiile anuntate de Raed Arafat, prin intermediul unui comunicat de presa sunt obligatorii inclusiv in cazul nuntilor si al botezurilor.

Prin urmare, toate ceremoniile de mare anvergura, care urmau sa se desfasoare in restaurant, cum ar fi nunti, botezuri si diverse ceremonii cu multi invitati sunt interzise cel putin pana la finele lunii martie.

Evenimentele sportive, activitatile religioase si artistice, adunarile care intrunesc peste o suta de persoane au fost si ele sistate temporar, fara exceptie.

Reguli stricte se aplica si in cazul petrecerilor, spectacolelor si evenimentelor de orice fel la care participa cateva zeci de persoane, cu scopul de a combate raspandirea temutului COVID-19.

Recomandarea este valabila pentru Bucuresti, dar si pentru celelalte municipii resedinta de judet pentru intervalul 12-31 martie, precizeaza aceeasi sursa.

Pentru a fluidiza traficul, persoanele care lucreaza in institutiile publice vor merge la serviciu obligatoriu in intervale orare diferite, iar persoanelor din mediul privat le este recomandat sa urmeze acelasi tratament.

Persoanele care nu respecta noile directive stabilite de Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta risca dosare penale, dar si amenzi usturatoare.

Foto: Facebook.com

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Coronavirus: Noi directive pentru actiunile cu peste 100 de persoane. Ce restrictii se impun la nunti si botezuri?

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi

25%

Set pahare mov nasi

80.00 Lei 60.00 Lei
25%
25%