SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Coronavirus: Sunt permise nuntile dupa incetarea Starii de urgenta?

IMG-BLOG

In contextul epidemiei de coronavirus, multi romani care si-au programat nunta in ultimele zile de primavara, in iunie sau in iulie 2020, nu stiu daca sa amane data evenimentului sau sa mearga cu planurile lor inainte. In aceste conditii, Ministrul Afacerilor de Interne Marcel Vela, intrebat de oameni daca sunt permise nuntile cu mai multi invitati dupa 15 mai, cand ia sfarsit Starea de Urgenta impusa prin decret prezidential la jumatatea lunii martie, a raspuns pe pagina sa de Facebook celor interesati.

Acesta nu a venit cu un raspuns incurajator pentru viitorii insuratei, urmand ca restrictiile legate de distantarea sociala sa ramana valabile mai mult timp, pentru a evita cazurile de imbolnavire cu coronavirus. Dupa toate probabilitatile, nuntile cu mai multi invitati si cu petrecere la restaurant nu vor fi posibile mai devreme de inceputul lui septembrie.

"Cu parere de rau nu pot da un raspuns pozitiv pentru ca nuntile romanilor in perioada in care chiar daca se relaxeaza in 15 mai conditiile de retinere, de comprimare a unor posibilitati de a ne misca liber, de a fi alaturi de cei dragi, aceste conditii nu se vor relaxa suta la suta... In consecinta, cred ca poate avea loc nunta in conditii normale, iar partea festiva cu cheful sa o lasam mai la toamna, cand putem evalua aceasta epidemie", a precizat Vela.

In concluzie, viitorii miri pot intelege ca se vor putea casatori inconjurati de putine persoane, insa petrecerea de la restaurant, respectiv luna de miere vor trebui amanate pentru inceputul toamnei sau ulterior acestei perioade.

In aceste conditii, cuplurile care si-au programat nunta in viitorul apropiat ar trebui sa ia legatura cu preotul, dar si cu furnizorii de nunta daca au decis sa isi reprogrameze nunta. 

Romania a intrat in stare de urgenta pe 16 martie din cauza inmultirii cazurilor de coronavirus, iar aceasta perioada va lua sfarsit la jumatatea lunii mai, cand se doreste ca viata oamenilor sa revina treptat la o oarecare normalitate.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Coronavirus: Sunt permise nuntile dupa incetarea Starii de urgenta?

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi