SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

De ce sa alegi un corsaj cu trandafiri in locul unui buchet clasic de nunta?

IMG-BLOG

Corsajul cu trandafiri pentru domnisoare onoare este o idee de nunta practica la care ar trebui sa apeleze mai multe mirese care nu considera necesar ca prietenele lor de baza sa aiba un buchet clasic de nunta.

Spre deosebire de florile naturale, care se ofilesc in maxim o saptamana si isi pierd aspectul proaspat daca afara este foarte cald, domnisoara de onoare nu are de ce sa isi faca griji in privinta corsajului realizat manual.

Iata cateva motive concrete pentru care o domnisoara de onoare ar trebui sa poarte la nunta un corsaj cu trandafiri in loc de un buchet de flori naturale.

- corsajul cu flori textile are un pret mic comparativ cu un buchet de nunta elegant. Prin urmare, la o nunta cu buget restrans merita ca mireasa sa cumpere pentru cea mai buna prietena un corsaj cu trandafiri in culoarea dorita.

- este mai practic sa porti la incheietura mainii o bratara decat sa tii in mana timp indelungat un buchet de flori

- daca florile naturale se ofilesc, nu trebuie sa iti faci griji in aceasta privinta in cazul unei bratari

- corsajul se realizeaza cu usurinta daca ai la indemana cateva margele sau o panglica din satin si cativa trandafirasi din material textil. Daca nu te pricepi sa realizezi accesorii handmade, poti comanda produsul dorit online.

- accesoriile handmade sunt foarte cautate, iar faptul ca au utilitate practica si rezista in timp este un motiv in plus sa le preferi.

- si nu in ultimul rand, un corsaj cu flori naturale reprezinta o amintire de durata.

In aceasta perioada la SelfEvents.ro toate corsajele de nunta au o reducere de 20%, adica un motiv in plus sa le cumperi.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL De ce sa alegi un corsaj cu trandafiri in locul unui buchet clasic de nunta?

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi