SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Cosulete cocarde nunta. Vezi cele mai noi modele

IMG-BLOG

Pe piata exista o multime de cosulete cocarde nunta, dar cele mai noi modele sunt alese dupa culoare, model si tema nuntii. Spre exemplu, pentru mirii care au pus la cale o nunta cu tematica romantica, cele mai sugestive cosulete pentru cocarde sunt rosii, iar forma lor inima reprezinta o declaratie cu subinteles.

In schimb, pentru nuntile restranse, mirii pot alege un cosulet clasic de mici dimensiuni alb, ivory sau intr-o culoare care predomina in decorul nuntii. Evident, miresele superstitioase, care vor sa respecte traditiile de nunta pas cu pas pot miza pe un cosulet albastru, ca sa aiba in dotare alaturi de ceva nou sau de un obiect vechi si ceva albastru.

La SelfEvents.ro cele mai noi modele de cosulete cocarde nunta sunt realizate din materiale usoare si acoperite in saten. In cosulete poti pune cocarde, petale si chiar verighetele mirilor, de aceea frumoasele accesorii nunta pot fi comandate in mai multe bucati, in functie de necesitati.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Pentru o nunta de poveste in culori regale, mirii pot alege un cosulet mov cocarde. Acest accesoriu de mici dimensiuni este potrivit si pentru transportul petalelor de trandafiri, dar si al verighetelor.

Comanda un cosulet cocarde nunta aici: https://www.selfevents.ro/cosulete-cocarde-nunta/Cosulet-mov-cocarde-1826.html

IMG-BLOG

Pentru o nunta de primavara in culori pastel, la care romantismul pluteste in aer, mirii pot alege un cosulet cocarde somon in forma de inima.

Comanda un cosulet cocarde nunta aici: https://www.selfevents.ro/cosulete-cocarde-nunta/Cosulet-cocarde-inima-somon-1820.html

IMG-BLOG

Alege un cosulet de mici dimensiuni, cum este acest cosulet grena, fie ca il folosesti la transportul cocardelor, al verighetelor sau al petalelor de flori.

Comanda un cosulet cocarde nunta aici: https://www.selfevents.ro/cosulete-cocarde-nunta/Cosulet-grena-cocarde-1825.html

IMG-BLOG

Indrazneste sa iesi din anonimat si sa alegi un cosulet de cocarde intr-o culoare atipica pentru nunti, cum ar fi lila. Acest model este ideal pentru nuntile de toamna.

Comanda un cosulet cocarde nunta aici: https://www.selfevents.ro/cosulete-cocarde-nunta/Cosulet-cocarde-inima-mustar-1821.html.

IMG-BLOG

Daca nunta are tema "Lavanda", cocardele, petalele de trandafiri, respectiv paharele nasilor pot fi alese in tonuri de lila.

Comanda un cosulet cocarde nunta aici: https://www.selfevents.ro/cosulete-cocarde-nunta/Cosulet-lila-cocarde-1824.html

IMG-BLOG

Alege un cosulet inima suficient de incapator pentru cocardele invitatilor, cum este acest model de culoare bleu, mai ales daca nunta este in aer liber, sub cerul senin.

Comanda un cosulet cocarde nunta aici: https://www.selfevents.ro/cosulete-cocarde-nunta/Cosulet-cocarde-inima-bleu-1822.html

IMG-BLOG

Pentru o nunta de toamna-iarna, tinerii insuratei pot alege un accesoriu elegant pentru transportul cocardelor si anume un cosulet grena in forma de inima. Un astfel de cosulet elegant adauga o nota de romantism evenimentului vostru.

Comanda un cosulet cocarde nunta aici: https://www.selfevents.ro/cosulete-cocarde-nunta/Cosulet-cocarde-inima-grena-1815.html

IMG-BLOG

Pentru o nunta de vara in aer liber, mirii pot alege un cosulet bleu cocarde, dar si alte elemente decorative in tonuri suave. Acest cosulet dragut este potrivit si pentru transportul petalelor de trandafiri, dar si al verighetelor.

Comanda un cosulet cocarde nunta aici: https://www.selfevents.ro/cosulete-cocarde-nunta/Cosulet-bleu-cocarde-1829.html

IMG-BLOG

Pentru ca nunta este un eveniment romantic, se cuvine ca mirii sa aleaga accesorii sugestive pentru ceremonia religioasa, cum ar fi un cosulet de cocarde in forma de inima.

Comanda un cosulet cocarde nunta aici: https://www.selfevents.ro/cosulete-cocarde-nunta/Cosulet-cocarde-inima-portocalie-1813.html

IMG-BLOG

Pregateste nunta in cele mai mici detalii alaturi de logodnicul tau si alege pentru ceremonia religioasa un articol simbolic pentru transportul cocardelor, cum este cosuletul inima rosie.

Comanda un cosulet cocarde nunta aici: https://www.selfevents.ro/cosulete-cocarde-nunta/Cosulet-cocarde-inima-rosie-1814.html

IMG-BLOG

Pentru o nunta clasica la care predomina albul, mirii pot alege un cosulet alb cocarde. Acest accesoriu de mici dimensiuni este potrivit si pentru transportul petalelor de trandafiri, dar si al verighetelor.

Comanda un cosulet cocarde nunta aici: https://www.selfevents.ro/cosulete-cocarde-nunta/Cosulet-alb-cocarde-1823.html

IMG-BLOG

Pentru o nunta cu tema romantica, cele mai sugestive articole de nunta trebuie sa aiba culoarea rosie. In acest sens, mirii pot alege un cosulet rosu cocarde, petale de trandafiri rosii, precum si pahare cu decor rosu pentru nasi.

Comanda un cosulet cocarde nunta aici: https://www.selfevents.ro/cosulete-cocarde-nunta/Cosulet-rosu-cocarde-1830.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Cosulete cocarde nunta. Vezi cele mai noi modele

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi