Cosulete nunta 2020 pentru cocarde si petale

Mirii care vor sa aiba o nunta perfecta si sa urmeze toate traditiile unei nunti autentic romanesti vor folosi cu siguranta in ziua cea mare cosulete nunta 2020 pentru cocarde si petale albe sau colorate. Cosuletele de nunta sunt ideale pentru pastrarea cocardelor in deplina siguranta, dar si pentru petale. In timp ce cocardele vor fi pastrate in cosulet de catre domnisoarele si cavalerii de onoare care le impart invitatilor, petalele de flori vor fi pastrate intr-un cosulet separat de catre o fetita, care va pava drumul miresei spre altar cu petale de trandafiri.

Prin urmare, mirii pot cumpara un cosulet mai mare pentru cocarde, in caz ca la nunta participa multi invitati, dar si un cosulet de mici dimensiuni pentru pastrarea petalelor. Cosuletele vor fi pastrate ca amintire dupa nunta, alaturi de alte accesorii nunta, cum ar fi GuestBook cu semnaturile si mesajele de la invitati, pahare miri, album foto nunta, casuta dar nunta, dar si set tort nunta.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

Cosulet cocarde inima mov

Cosuletul de cocarde mov in forma de inima este accesoriul perfect pentru o nunta regala. Mirii il pot folosi la biserica pentru pastrarea cocardelor, dar si a petalelor de flori. Acest cosulet elegant poate fi folosit la o nunta cu cateva zeci de invitati. Cosuletul este acoperit in material satinat.

Comanda cosulete nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/cosulete-cocarde-nunta/Cosulet-cocarde-inima-mov-1818.html

Cosulet cocarde inima rosie

Unul dintre cele mai romantice accesorii pe care mirii le pot cumpara pentru biserica este cosuletul rosu in forma de inima pentru cocarde si petale.

Comanda cosulete nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/cosulete-cocarde-nunta/Cosulet-cocarde-inima-rosie-1814.html

Cosulet cocarde inima albastra

Pentru o nunta cu tematica marina, cosuletul albastru in forma de inima este accesoriul ideal. Cosuletul in forma de inima este acoperit in satin albastru. In el poti duce cocardele invitatilor, dar si petalele de trandafiri.

Comanda cosulete nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/cosulete-cocarde-nunta/Cosulet-cocarde-inima-albastra-1812.html

Cosulet cocarde inima bleu

Cosuletele de culoare bleu in forma de inima sunt ideale pentru o nunta de vara la malul marii. In mod firesc, cosuletul inima da o nota romantica evenimentului vostru. Acest accesoriu folosit pentru cocarde si petale reprezinta o frumoasa amintire de la nunta.

Comanda cosulete nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/cosulete-cocarde-nunta/Cosulet-cocarde-inima-bleu-1822.html

Cosulet cocarde inima grena

Cosuletul grena din satin  este potrivit pentru ceremonia religioasa. Fie ca transporti in el cocardele invitatilor, petalele de trandafiri sau verighetele, cosuletul grena in forma de inima este accesoriul ideal pentru o nunta de toamna in culori indraznete.

Comanda cosulete nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/cosulete-cocarde-nunta/Cosulet-cocarde-inima-grena-1815.html

Cosulet cocarde inima mustar

Pentru o nunta de toamna in culori indraznete, mizeaza pe un cosulet cocarde/petale in nuante de mustar. Mirii indrazneti care au curajul sa se desprinda de culori clasice si traditii vor fi intotdeauna apreciati pentru indrazneala.

Comanda cosulete nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/cosulete-cocarde-nunta/Cosulet-cocarde-inima-mustar-1821.html

Cosulet cocarde inima portocalie

Un cosulet inima in nuante de portocaliu este accesoriul potrivit pentru o nunta de vara in culori calde. Realizat din materiale reciclabile, cosuletul este acoperit in satin portocaliu cu alb.

Comanda cosulete nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/cosulete-cocarde-nunta/Cosulet-cocarde-inima-portocalie-1813.html

Cosulet cocarde inima ivory

Cosuletele ivory in forma de inima pot fi comandate pentru o nunta in stil vintage la care predomina aceasta culoare. Acoperite in saten, cosuletele inima sunt ideale pentru cocarde, petale si chiar verighete.

Comanda cosulete nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/cosulete-cocarde-nunta/Cosulet-cocarde-inima-ivory-1816.html

Cosulet cocarde inima lila

Alege un cosulet inima de culoare lila pentru o nunta de primavara cu tematica Lavanda. Cosuletul pentru cocarde, respectiv petale flori este accesoriul perfect pentru ceremonia religioasa. Dupa nunta, mirii il pot pastra ca amintire alaturi de alte accesorii folosite in ziua cea mare, fie la biserica, fie la restaurant.

Comanda cosulete nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/cosulete-cocarde-nunta/Cosulet-cocarde-inima-lila-1819.html

Cosulet cocarde inima somon

Pentru o nunta de primavara-vara alege culori delicate cum este somon, dar si accesorii in culori calde, dar discrete. Cosuletul de cocarde somon in forma de inima este un accesoriu elegant pentru pastrarea cocardelor, respectiv al petalelor de flori.

Comanda cosulete nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/cosulete-cocarde-nunta/Cosulet-cocarde-inima-somon-1820.html

Cosulet cocarde inima alba

Alege un cosulet in forma de inima pentru o nunta de neuitat, iar daca vrei ca acesta sa simbolizeze dragostea pura, cosuletul alb este cel mai indicat. In el poti transporta cocardele, respectiv petalelele de trandafiri la biserica.

Comanda cosulete nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/cosulete-cocarde-nunta/Cosulet-cocarde-inima-alba-1817.html

Cosulet cocarde inima roz

O nunta de primavara in culori calde va aduce buna dispozitie pe chipurile celor prezenti daca accesoriile folosite in peisajul evenimentului vor fi de culoare roz. Prin urmare, transporta petalele de flori si cocardele intr-un cosulet roz in forma de inima daca esti o mireasa optimista si romantica.

Comanda cosulete nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/cosulete-cocarde-nunta/Cosulet-cocarde-inima-roz-1811.html

Cosulet roz cocarde

O nunta de primavara in culori calde va aduce buna dispozitie pe chipurile celor prezenti daca accesoriile folosite in peisajul evenimentului vor fi de culoare roz. Prin urmare, transporta petalele de flori si cocardele intr-un cosulet roz daca esti o mireasa optimista si zambitoare.

Comanda cosulete nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/cosulete-cocarde-nunta/Cosulet-roz-cocarde-1831.html

Cosulet alb cocarde

Acest cosulet alb este ideal pentru nuntile de tip clasic, unde mireasa nu renunta la rochia de mireasa alba, dar nici la clasicul voal alb.

Comanda cosulete nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/cosulete-cocarde-nunta/Cosulet-alb-cocarde-1823.html

Cosulet albastru cocarde

O nunta la care predomina culoarea albastra poate fi programata in orice sezon, indiferent de tema evenimentului. Cosuletul de mici dimensiuni este acoperit in satin albastru. In el poti duce cocardele invitatilor, dar si petalele de trandafiri.

Comanda cosulete nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/cosulete-cocarde-nunta/Cosulet-albastru-cocarde-1828.html

Cosulet bleu cocarde

O nunta de vara in aer liber nu poate fi completa fara cateva accesorii de baza. Foloseste un cosulet de cocarde/petale bleu pentru ca micile accesorii pentru biserica sa fie transportate intr-un mod elegant si sigur.

Comanda cosulete nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/cosulete-cocarde-nunta/Cosulet-bleu-cocarde-1829.html

Cosulet grena cocarde

Cosuletul grena din satin cu maner alb este potrivit pentru ceremonia religioasa. Fie ca transporti in el cocardele invitatilor, petalele de trandafiri sau verighetele, cosuletul grena este accesoriul ideal pentru o nunta de toamna in culori indraznete.

Comanda cosulete nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/cosulete-cocarde-nunta/Cosulet-grena-cocarde-1825.html

Cosulet ivory cocarde

Cosuletele ivory pot fi comandate pentru o nunta in stil vintage la care predomina aceasta culoare. Acoperite in saten, cosuletele de mici dimensiuni sunt ideale pentru cocarde, petale si chiar verighete.

Comanda cosulete nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/cosulete-cocarde-nunta/Cosulet-ivory-cocarde-1827.html

Cosulet lila cocarde

Un cosulet de nunta lila este potrivit pentru ceremonia religioasa. Fie ca transporti in el cocardele invitatilor, petalele de trandafiri sau verighetele, cosuletul lila este accesoriul ideal pentru o nunta de primavara.

Comanda cosulete nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/cosulete-cocarde-nunta/Cosulet-lila-cocarde-1824.html

Cosulet mov cocarde

Cosuletul de cocarde mov este accesoriul perfect pentru o nunta regala. Mirii il pot folosi la biserica pentru pastrarea cocardelor, dar si a petalelor de flori. Acest cosulet de mici dimensiuni poate fi folosit la o nunta cu cateva zeci de invitati. Cosuletul este acoperit in material satinat.

Comanda cosulete nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/cosulete-cocarde-nunta/Cosulet-mov-cocarde-1826.html

Cosulet rosu cocarde

Cosuletul de cocarde rosu este accesoriul perfect pentru o nunta romantica. Mirii il pot folosi la biserica pentru pastrarea cocardelor, dar si al petalelor de flori. Acest cosulet de mici dimensiuni poate fi folosit la o nunta cu cateva zeci de invitati.

Comanda cosulete nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/cosulete-cocarde-nunta/Cosulet-rosu-cocarde-1830.html

Comentarii pentru articolul Cosulete nunta 2020 pentru cocarde si petale

Articole similare din categoria Organizare nunta

Daca nu te-ai mai aflat pana acum in ipostaza de nasa de cununie si ai nevoie de cateva informatii legate...
Daca doresti sa faci fundite pentru cutiile de cadouri sau pentru personalizarea marturiilor de nunta, iti prezentam intr-un tutorial video...
Organizarea nuntii perfecte pas cu pas incepe cu cateva luni inainte de ziua cea mare. Pentru ca lucrurile sa isi...
Se apropie botezul finutei/finutului tau si pentru ca nu ai avut pana acum onoarea sa nasesti un copil, ti-ai dat...

Ultimele produse adaugate

LIKE US

Produse noi

Daca personajele lui Walt Disney te fascineaza si la varsta...
RON 335,20 419,00

Cel mai vizualizat

Iti doresti sa le oferi invitatilor la nunta ta marturii...
RON 3,99 4,99
Set marturii de nunta sare si piper mire si mireasa...
RON 7,84 9,80
Iconitele din sticla sunt o marturie potrivita pentru orice botez,...
RON 4,80 6,00
Pentru o nunta de poveste cu tema "Cenusareasa", poti oferi...
RON 3,99 4,99
Marturiile iconite sunt un cadou de nunta inspirat care in...
RON 4,80 6,00

Reduceri

Daca personajele lui Walt Disney te fascineaza si la varsta...
RON 335,20 419,00