SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Cum iti alegi nasii de nunta

IMG-BLOG

Nasii de nunta sunt considerati parintii spirituali ai mirilor, de aceea, atunci cand ii alegi, trebuie sa stii ca te poti baza pe ei.

Relatia dintre fini si nasi trebuie sa se bazeze pe armonie si intelegere ca sa fie una fericita.

Nasii de nunta se aleg cu 10-12 luni inainte de eveniment sau la putin timp dupa ce ati fixat data nuntii.

Primul lucru de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi nasii de nunta este faptul ca acestia trebuie sa fie un cuplu de aceeasi religie ca si voi, cununat de un preot.

Desi sunt miri care isi cauta nasi de cununie influenti, cu o stare materiala peste medie, aceasta alegere nu este intotdeauna una fericita.

Mai importanta decat averea nasilor este intelegerea dintre miri si parintii lor spirituali.

Avand in vedere aceste criterii, faceti o lista cu prietenii de familie care v-ar placea sa va fie nasi sau intrebati-i pe parinti ce nasi v-ar recomanda.

De exemplu, daca nasii parintilor au copii, iar acestia sunt la randul lor casatoriti in biserica, ei pot deveni nasii vostri de drept.

Important este ca intre viitorii miri si nasi sa existe un respect reciproc, ci nu interese financiare sau de alta natura.

Dupa ce s-au gandit la ce nasi isi doresc, logodnicii stabilesc o intalnire la nasi acasa. Se obisnuieste ca viitorii miri sa mearga cu cadouri alese la nasii lor sau sa le duca delicii culinare mai rafinate. Conform traditiei, daca stapanul casei accepta cadoul, atunci este de acord sa devina nas, iar daca respinge darul, inseamna ca tinerii insuratei trebuie sa isi caute alti parinti spirituali.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Cum iti alegi nasii de nunta

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi