SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Cum sa alegi marturiile de nunta

IMG-BLOG

Marturiile de nunta sunt acele cadouri care se ofera invitatilor in semn de multumire pentru prezenta lor la eveniment si se daruiesc la petrecerea de la restaurant. Acest obicei a aparut in urma cu multi ani la popoarele din Europa Centrala si din zona Marii Mediteraneene, iar acum traditia marturiilor se practica la scara larga in lume. Cuplurile din Romania care urmeaza sa se casatoreasca aleg marturiile de nunta cu cel putin cateva zile inainte de eveniment, in functie de specificul cadourilor oferite.

Exista marturii care necesita personalizare, iar la nuntile cu multi invitati este necesar sa se comande in timp util.

Daca te intrebi cum sa alegi marturiile de nunta, trebuie sa stii ca acestea sunt selectate in functie de mai multe criterii:

- dupa tipul marturiilor de nunta. In functie de ce vor sa transmita mirii invitatilor sai, marturiile de nunta pot fi practice, amintire sau marturii dulci. De la semne de carte si marturii sare si piper la marturii cutiute, acestea se gasesc in sute de variante atractive.

- dupa tema evenimentului. Spre exemplu, in cazul unei nunti in stil traditional, mirii pot alege figurine populare, miere sau lumanari cu model etnic. 

- dupa anotimp. Pentru o nunta de primavara, tema Fluturelui este cea mai populara, in timp ce pentru nuntile de toamna, marturiile cu decor frunza sunt la mare cautare. Multe nunti sunt programate in sezonul estival, iar in sezonul cald mirii care iubesc apa aleg in ultimii ani marturii cu tema marina. 

- dupa buget. Cei care doresc marturii ieftine, pot alege cadouri invitati din categoria cutiute si saculeti organza. Totusi, mirii care mizeaza pe aceste marturii trebuie sa stie ca nu pot oferi marturiile fara bomboane sau mici obiecte.

- dupa culoare. Culoarea care predomina in ansamblul nuntii trebuie sa se regaseasca in mod obisnuit si la marturii. Daca rozul este predominant, atunci mirii pot alege saculeti sau cutiute roz, dar si marturii decorate manual cu fundita, dantela, fluture roz sau alte accesorii in culoarea respectiva.

- dupa model. Valoarea estetica a unei marturii ii poate cuceri pe miri, dar si pe invitati in egala masura. De la marturiile cutiute cu model laser cut la marturii lumanari cu model traditional, mirii isi pot alege tipul de marturii dupa model si stilul nuntii.

- marturii creative, cu decor manual. In aceasta categorie, cele mai atractive marturii nunta sunt borcanelele de miere si marturiile lumanari care sunt decorate manual in aterielerele SelfEvents.ro. Tot aici cutiutele cu iconite sau marturii practice sunt personalizate cu fundita si eticheta cu numele mirilor si data evenimentului.

- in functie de materialul din care sunt confectionate. Marturiile pot fi alese dupa material. Cei care doresc cadouri rezistente, au de ales intre marturii sarmulita, cutiute metalice sau semne de carte. Mirii care doresc doar un ambalaj estetic in care sa puna bomboanele isi pot indrepta atentia spre cutiutele din carton. Saculetii din organza sunt si ei o alternativa la marturiile cutiuta pentru ca acestia rezista in timp, pot fi umpluti cu bomboane sau mici obiecte amintire (exemplu: iconite, margele) si nu sunt scumpi.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Cum sa alegi marturiile de nunta

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi