SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Cutiute marturii pentru nunta Black-Tie

IMG-BLOG

Pentru o nunta Black-Tie, cele mai inspirate cadouri pentru invitati sunt cutiutele marturii in nuante de alb si negru. O nunta Black-Tie poate fi de inspiratie clasica, iar ca elemente definitorii poate avea in centru tema florilor, a fluturilor, un cuplu de indragostiti sau turturele cu inimi.

Indiferent de mesajul pe care vor sa il transmita mirii cu ocazia nuntii, cutiutele mire mireasa in contrast alb-negru, cutiutele cu model pasarele, fluturasi sau flori, respectiv cutiutele care se pliaza in forma de poseta sunt o alegere inspirata.

Cutiutele se livreaza goale, iar personalizarea cu eticheta este gratuita la SelfEvents.ro. In acest moment, marturiile nunta cutiute au reducere de 30%.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Pentru nuntile clasice in care albul predomina, poti alege marturii de nunta cutiute cu model colivie alba.

Comanda cutiute marturii pentru nunta Black-Tie aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-de-nunta-cutiute-colivie-alba-414.html.

IMG-BLOG

Marturiile cutiuta sunt perfecte pentru orice sezon, indiferent de momentul in care este programata nunta voastra. Acestea au un model grafic romantic, cu decupaj floare.

Comanda cutiute marturii pentru nunta Black-Tie aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-de-nunta-cutiute-albe-flori-378.html.

IMG-BLOG

Marturiile nunta poseta alba au maner argintiu din plastic si sunt accesorizate cu fundita satinata asortata. Se ofera invitatilor personalizate cu eticheta si cu ceva dulce in interior.

Comanda cutiute marturii pentru nunta Black-Tie aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-nunta-poseta-alba-744.html.

IMG-BLOG

Astfel de marturii elegante sunt alegerea perfecta pentru evenimentele formale tip Black-Tie. Fundita pentru marturiile mireasa si eticheta sunt gratuite.

Comanda cutiute marturii pentru nunta Black-Tie aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Set-marturii-cutiute-mire-si-mireasa-412.html.

IMG-BLOG

Marturiile de nunta cutiute fluture alb sunt perfecte pentru o nunta clasica, la care mireasa vrea sa scoata in evidenta rochia sa imaculata, dar si caracterul sau angelic.

Comanda cutiute marturii pentru nunta Black-Tie aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-nunta-cutiute-fluture-alb-1384.html.

IMG-BLOG

Pentru un eveniment deosebit in stil clasic, la care persista culorile deschise, luminoase, dar in special albul, mirii pot oferi invitatilor prezenti la restaurant marturii nunta cutiute cu decupaj fluture alb.

Comanda cutiute marturii pentru nunta Black-Tie aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-nunta-cutiute-laser-cut-cu-fluturas-alb-1394.html.

IMG-BLOG

Cutiutele albe cu mirele si mireasa sunt ideale pentru orice stil de nunta, indiferent de sezon. Cutiutele cu decupaj miri la altar se umple cu bomboane fine, arahide glazurate sau boabe aromate de cafea, la alegere.

Comanda cutiute marturii pentru nunta Black-Tie aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-nunta-cutiute-albe-miri-1395.html.

IMG-BLOG

Pentru ca vrabiile sunt simbol al creativitatii, al perseverentei, dar si al devotiunii, mirii cu aceste calitati pot oferi in dar nuntasilor marturii nunta cutiute vrabii si inimi albe.

Comanda cutiute marturii pentru nunta Black-Tie aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-nunta-cutiute-vrabii-si-inimi-albe-1407.html.

IMG-BLOG

Daca albul imaculat poate fi asociat cu rochia miresei, dar si cu decorul din sala de receptie (pahare miri, casuta dar), ingerasul de pe cutie este atat protectorul proaspetilor insuratei, cat si al invitatilor.

Comanda cutiute marturii pentru nunta Black-Tie aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-nunta-cutiute-albe-ingeras-1401.html.

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Cutiute marturii pentru nunta Black-Tie

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi