SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Decor masini nunta pentru miri si invitati

IMG-BLOG

Pentru ca nunta este un eveniment fastuos si de neuitat pentru cuplul de insuratei, iti sugeram sa imbraci in straie de sarbatoare atat masina mirilor, cat si masinile invitatilor. In mod obisnuit, mirii pornesc spre biserica in masini separate: nasa merge cu mirele, iar nasul o insoteste pe mireasa, in timp ce invitatii merg cu masinile personale sau cu masini inchiriate (automobile si chiar autocar).

Daca spre biserica mirele poate alege un joben cu tulle in culoarea dorita pentru capota masinii sale, in timp ce mireasa isi poate decora masina cu un buchet de flori, atunci cand mirii merg la petrecere pot miza pe un decor cu porumbei albi, cu buze sau cu figurina care ii reprezinta. De asemenea, mirii mai pot alege placuta decorativa pentru masina cu mesajul "Miri fericiti", iar nasii o placuta cu mesajul "Nasi fericiti".

In ceea ce priveste decorul pentru masinile invitatilor, se cuvine sa fie mai discret. Este suficient ca invitatii sa aiba tulle-uri in diverse culori prinse de oglinda masinii pentru a arata ca participa la un eveniment important. In imaginile de mai jos, va oferim cateva sugestii de ornamente masina nunta pentru miri si invitati. Decorul de masini are in general un pret accesibil si nu trebuie sa lipseasca de la nunta.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Acest decor cu porumbei albi simbolizeaza armonia si intelegerea dintre miri. Cei doi indragostiti isi poarta reciproc o dragoste neconditionata, iar acest lucru poate fi simbolizat la nunta prin decorul de pe capota mirilor.

Comanda de la SelfEvents.ro decor masina nunta de aici: https://www.selfevents.ro/decor-masini-nunta/Decor-masina-nunta-porumbei-albi-181.html.

IMG-BLOG

Acest decor pentru masina mirilor cu tulle alb si figurina celor doi protagonisti se prinde pe capota. Figurina este din rasina, iar tulle-ul alb simbolizeaza dragostea neconditionata pe care si-o poarta proaspetii insuratei.

Comanda de la SelfEvents.ro decor masina nunta de aici: https://www.selfevents.ro/decor-masini-nunta/Decor-masina-nunta-Mire-si-Mireasa-180.html.

IMG-BLOG

Pentru un decor de masina festiv, mirii pot folosi straturi de tulle lila cu un buchet de trandafiri din satin in mijloc. Fiecare brat de tulle care se leaga de oglinzi masoara 190 cm.

Comanda de la SelfEvents.ro decor masina nunta de aici: https://www.selfevents.ro/decor-masini-nunta/Decor-masina-nunta-tulle-lila-si-trandafiri-1440.html.

 

IMG-BLOG

Pampoanele din tulle mov sunt potrivite pentru masinile invitatilor care iau parte la o nunta regala. Diametru pampon tulle: 25 cm. Acestea sunt disponibile in mai multe culori.

Comanda de la SelfEvents.ro decor masina nunta de aici: https://www.selfevents.ro/decor-masini-nunta/Decor-masini-nunta-din-tulle-mov-177.html.

 

IMG-BLOG

Acest decor masina din tulle in nuante de grena si alb cu buchet de trandafiri din satin in mijloc este potrivit pentru masina miresei. Pamponul din mijloc are un diametru de aproximativ 45 cm.

Comanda de la SelfEvents.ro decor masina nunta de aici: https://www.selfevents.ro/decor-masini-nunta/Decor-masina-nunta-tulle-grena-si-trandafiri-1443.html.

 

IMG-BLOG

Placuta masina pentru nunta ce ii infatiseaza pe mirii fericiti, gata sa plece in luna de miere. Numarul de masina este din carton si se foloseste pentru fotografii.

Comanda de la SelfEvents.ro decor masina nunta de aici: https://www.selfevents.ro/decor-masini-nunta/Placuta-masina-Miri-Fericiti-1436.html.

 

IMG-BLOG

Pentru o nunta in stil traditional, dar si pentru o mireasa conservatoare care poarta rochie alba, masina principalei protagoniste din peisajul nuntii poate fi gatita cu decor din tulle alb si trandafiri albi din satin.

Comanda de la SelfEvents.ro decor masina nunta de aici: https://www.selfevents.ro/decor-masini-nunta/Decor-masina-nunta-tulle-alb-si-trandafiri-1445.html.

 

IMG-BLOG

O amintire de durata pentru parintii spirituali ai mirilor este placuta masina Nasi Fericiti. Literele de tipar sunt scrise cu rosu, iar alaturi se afla o imagine care ii simbolizeaza pe nasi.

Comanda de la SelfEvents.ro decor masina nunta de aici: https://www.selfevents.ro/decor-masini-nunta/Placuta-masina-Nasi-Fericiti-1438.html.

 

IMG-BLOG

Pentru o nunta cu tematica romantica, principalii protagonisti ai nuntii pot miza pe un decor masina cu tulle rosu si alb care are in mijloc o figurina mire si mireasa.

Comanda de la SelfEvents.ro decor masina nunta de aici: https://www.selfevents.ro/decor-masini-nunta/Decor-masina-nunta-Miri-cu-tulle-rosu-si-alb-1461.html.

 

IMG-BLOG

Jobenul este potrivit pentru o nunta aristocratica, iar tulle-ul grena scoate in evidenta masina mirelui imbracata de sarbatoare.

Comanda de la SelfEvents.ro decor masina nunta de aici: https://www.selfevents.ro/decor-masini-nunta/Decor-masina-mire-cu-joben-si-tulle-grena-1439.html.

 

IMG-BLOG

Pentru o nunta in tonuri de alb si albastru, masina mirilor poate fi decorata cu decor din tulle in aceste nuante superbe cu un buchet de trandafiri albastri satinati la mijloc.

Comanda de la SelfEvents.ro decor masina nunta de aici: https://www.selfevents.ro/decor-masini-nunta/Decor-masini-nunta-tulle-albastru-si-trandafiri-1444.html.

 

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Decor masini nunta pentru miri si invitati

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi